"Εναλλακτικές θεραπείες" στα Τρίκαλα...

"Εναλλακτικές θεραπείες" στα Τρίκαλα...
"Εναλλακτικές θεραπείες" στα Τρίκαλα...
"Εναλλακτικές θεραπείες" στα Τρίκαλα...
"Εναλλακτικές θεραπείες" στα Τρίκαλα...
"Εναλλακτικές θεραπείες" στα Τρίκαλα...
"Εναλλακτικές θεραπείες" στα Τρίκαλα...

Αρμονία ψυχής, σώματος και πνεύματος με την εφαρμογή

τεχνικών που απαλλάσσουν από σωματικούς πόνους, ενώ απελευθερώνουν την ενέργεια που όλοι έχουμε μέσα μας…

Η Δώρα Αννοπούλου-Νάνη εφαρμόζει εδώ και αρκετά χρόνια στα Τρίκαλα «εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους» οι οποίες έρχονται από τα βάθη των αιώνων, από τη μακρινή Ασία. Μέσα από αυτές μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τον πραγματικό ρόλο του σώματος, να τα νιώσουμε, να τα ακούσουμε, να εναρμονίσουμε τις ενέργειες.

Το shiatsu (σιάτσου), το  thai massage, το  tai foot massage, η ρεφλεξολογία, τα νευρο-ρεφλεξολογικά σημεία πίεσης NRP, η ολιστική μάλαξη, η rejuvena (ρεγιουβένα), το λεμφικό μασάζ προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και μέγιστη ευεξία, συμβάλλοντας στη φυσική αρμονία του οργανισμού μας.

«Το σώμα μας» λέει η Δώρα Αννοπούλου-Νάνη «είναι ένα πολύτιμο δώρο. Ας το φερθούμε με το σεβασμό που του αξίζει και αυτό θα ανταποκριθεί δίνοντάς μας όλη την ενέργειά του. Οι τεχνικές που εφαρμόζουμε απαλλάσσουν από τους πόνους, ακόμη και σε μυοσκελετικά προβλήματα, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν είτε από μόνες τους σε ορισμένες περιπτώσεις, ή συμπληρωματικά σε ιατρικές θεραπείες».

Ας δούμε όμως τι προσφέρει η κάθε μια τεχνική από αυτές που εφαρμόζει η Δώρα Αννοπούλου-Νάνη και σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται:

Το shiatsu (σιάτσου), ενδείκνυται για τη βελτίωση ή εξάλειψη πληθώρας ενοχλήσεων και συμπτωμάτων όπως, μυοσκελετικά προβλήματα (πόνος στη μέση, στον αυχένα κλπ.), πονοκέφαλος-ημικρανίες, δυσκολία στη πέψη, δυσκοιλιότητα κλπ.. Αξιοποιεί μια ποικιλία από διαφορετικές τεχνικές που περιλαμβάνουν τις σταθερές πιέσεις, τις διατάσεις και τις μαλάξεις. Εφαρμόζονται με τον δεχόμενο ντυμένο με άνετα ρούχα που καλύπτουν όλο το σώμα και ξαπλωμένο στο δάπεδο σε ειδικό στρώμα.

η rejuvena (ρεγιουβένα), είναι μια ήπια και αποτελεσματική μέθοδος που αναζωογο9νεί και ομορφαίνει το πρόσωπο, ενώ συγχρόνως χαλαρώνει βαθιά το νου, το σώμα και το πνεύμα. Στηρίζεται σε τεχνικές απελευθέρωσης του υποδόριου συνδετικού ιστού και των μυών, σε ειδικές μαλάξεις καθώς και άλλες τεχνικές.

το  thai massage, το Ταϊλανδέζιο μασάζ δηλαδή, επικεντρώνεται στις κυριότερες ενεργειακές γραμμές και η προσεκτική εφαρμογή πίεσης κατά μήκος αυτών των γραμμών βοηθάει να απελευθερωθεί το ενεργειακό μπλοκάρισμα και η στασιμότητα. Χαλαρώνει, μειώνοντας το στρες και ανακουφίζει από μυικούς πόνους. Ο δεχόμενος είναι ντυμένος και ξαπλωμένος καθιστός σε βαμβακερό στρώμα.

το  thai foot tmassage είναι μια αναζωογονητική και τονωτική θεραπεία που επιτυγχάνει υψηλό επίπεδο χαλάρωσης και απελευθέρωσης.

η ρεφλεξολογία είναι πανάρχαια φυσική επιστήμη που ασχολείται με αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, στα χέρια και σε σύστοιχες περιοχές του σώματος που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο. Αντιμετωπίζει πονοκεφάλους-ημικρανίες, μυικούς πόνους, άγχος, συχνά κρυολογήματα κ.α..

νευρο-ρεφλεξολογικά σημεία πίεσης NRP, βασίζεται σε βασικές, κλασσικές ζώνες της ρεφλεξολογίας.

η ολιστική μάλαξη έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προσφέρει μέγιστο αποθεραπευτικό αποτέλεσμα στο σώμα, βοηθώντας το να πετύχει συνολική χαλάρωση και εξισορρόπηση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Δώρα Αννοπούλου-Νάνη

Εθνικής Αντιστάσεως 7-Τρίκαλα

Τηλέφωνο 2431029114