Έκανε σεξ με μαθητή της επί 300 συνεχόμενες ημέρες!

Έκανε σεξ με μαθητή της επί 300 συνεχόμενες ημέρες!

Αντιμέτωπη ακόμα και με ισόβια βρίσκεται μία δασκάλα στις ΗΠΑ, η οποία ικανοποιούσε τις «αρρωστημένες» σεξουαλικές ορέξεις της με έναν 13χρονο επί 300 ημέρες!

Ακόμα και οι δικαστές της υπόθεσης σοκαρίστηκαν ακούγοντας την Jamee Hiatt να ομολογεί ανερυθρίαστα ότι τους τελευταίους 20 μήνες είχε κάνει τόσες πολλές φορές σεξ με το μαθητή της που αδυνατούσε να δώσει ακριβή αριθμό. Υποστήριξε μάλιστα ότι ήταν ελάχιστες οι ημέρες (ακόμα και στις «δύσκολες» τέτοιες της) σε όλο αυτό το διάστημα που δεν είχαν κάποια σεξουαλική επαφή!

Το γεγονός μάλιστα ότι η ξεδιάντροπη δασκάλα που ήταν και παντρεμένη, όχι μόνο έδινε χρήματα στο μαθητή για να την ικανοποιεί σεξουαλικά, προσφέροντάς του παράλληλα δώρα όπως ένα κινητό τηλέφωνο για να μπορούν να μιλούν ανενόχλητοι, αλλά τον απειλούσε ότι θα «κατέστρεφε τη ζωή του αν μιλούσε σε κάποιον γι΄ αυτά» επιτείνει την αίσθηση του σοκαριστικού.

Δεν έμεινε μάλιστα μόνο σε αυτά καθώς προσπάθησε μέχρι και να τον… υιοθετήσει όταν ο πατέρας του νεαρού μπήκε φυλακή εξαιτίας διαφόρων περιστατικών βίας, με αποτέλεσμα ο 13χρονος να αισθάνεται κάποιου είδους υποχρέωση προς το πρόσωπό της (αφού τον φρόντιζε), όπως ανέφεραν ψυχολόγοι στο δικαστήριο!