Αθλητισμός

Διοργάνωση Ορεινού Αγώνα Τρεξίματος στη Λίμνη Πλαστήρα ”Plastira’s Lake Trail Race”

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδίτσας «ΠΕΡΣΕΑΣ» την Κυριακή 07/04/2019 συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα στην  περιοχή της Λίμνης Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με την ονομασία ”Plastira’s Lake Trail Race’‘. Ο αγώνας περιλαμβάνει 2 διαδρομές μήκους 10χλμ. και 20χλμ. με αφετηρία και τερματισμό τον Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου Λίμνης Πλαστήρα.

Η διοργάνωση είναι Πανελληνίου επιπέδου και θα προσελκύσει στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα. Ο Αθλητικός Τουρισμός παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με τις έως σήμερα συμμετοχές μας, αναμένουμε περίπου 500 αθλητές και ερασιτέχνες λάτρεις της φύσης και του αθλητισμού.

Υπάρχει μεγάλη προσπάθεια να ανεβάσουμε το ορεινό τρέξιμο γενικότερα στην περιοχή της Θεσσαλίας με τέτοιου τύπου δραστηριότητες στο επίπεδο που τους αξίζει και με σύμμαχο το πάθος του κόσμου, την βοήθεια των εθελοντών, των τοπικών φορέων αλλά και των χορηγών μας, θα πετύχουμε αυτό τον στόχο.

 

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκου:

Η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας – Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει την τιμή να συνδιοργανώσει τον 3ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου με την ονομασία ”Plastira’s Lake Trail Race” την πρωτοποριακή αυτή αθλητική διοργάνωση, στον τόπο καταγωγής του Νικολάου Πλαστήρα, που ελπίζουμε να γίνει θεσμός και ένα αθλητικό – τουριστικό και πολιτιστικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας. Πρόκειται πραγματικά για μια μοναδική εμπειρία, που όσοι έχουν τις φυσικές αντοχές, αξίζει τον κόπο να το ζήσουν γιατί είναι βέβαιο ότι θα τους μείνει αξέχαστη, καθώς συνδυάζει τη σωματική άθληση με την επαφή με τη φύση, την ιστορία και τα φυσικά κάλλη της προικισμένης αυτής περιοχής. Eύχομαι καλή επιτυχία στη φιλόδοξη αυτή διοργάνωση.

 

Χαιρετισμός Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα κ. Τσιαντή

Με μεγάλη χαρά και τιμή ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και οι κάτοικοί του, υποδεχόμαστε και συνδιοργανώνουμε τον 3ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου με την ονομασία ”Plastira’s Lake Trail Race”. Μια διοργάνωση που έλειπε από την περιοχή και ευελπιστούμε να εξελιχθεί σε αθλητικό γεγονός με ευρύτερη ακτινοβολία και μαζική συμμετοχή δρομέων από όλη την Ελλάδα που θα προβάλλει τη Λίμνη Πλαστήρα ως τουριστικό και αθλητικό προορισμό. Τι ωραιότερο για τους αθλητές και τους επισκέπτες, από μια εμπειρία που μπορεί να συνδυάσει την άθληση με την απόλαυση του απαράμιλλης ομορφιάς φυσικού περιβάλλοντος, ζώντας μια εμπειρία, που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να σας ξαναφιλοξενήσουμε στο μέλλον.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα:

  1. https://www.facebook.com/PlastirasLakeTrailRace/
  2. http://www.plastiraslaketrailrace.gr
  3. plastiraslaketrailrace@hotmail.com

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης