Αθλητισμός

Εξετάσεις 1ου DAN της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) στα Τρίκαλα

Στο γυμναστήριο του Παντρικαλινού στα Τρίκαλα, βρέθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Καράτε κ.Ιωάννης  Κανέλλης, ύστερα από πρόσκληση του συλλόγου και των προπονητών κ.Παπαθανασίου Χρήστο και Παπαθανασίου Άννα.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να πραγματοποιηθούν εξετάσεις του 1ου DAN της ΕΛ.Ο.Κ, σε δώδεκα αθλητές του συλλόγου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Μαύρες ζώνες και τα επίσημα DAN που αναγνωρίζονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (την μόνη αναγνωρισμένη από την ΓΓΑ Ομοσπονδία, για το άθλημα του Καράτε) είναι μόνο αυτά που δίνονται από εξεταστές της ΕΛ.Ο.Κ σε αθλητές μέλη συλλόγων της ΕΛ.Ο.Κ.

Με την ευκαιρία των εξετάσεων, πραγματοποιήθηκε δίωρη προπόνηση σε ορισμένους αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν από τον κ.Κανέλλη, όπως η Εθνική Ελλάδος.           Από την τεράστια εμπειρία του και τις συμβουλές του, οι αθλητές αποκόμισαν πολλά οφέλη που θα τους είναι χρήσιμα για το αγωνιστικό μέλλον τους στο Καράτε. Ο κ. Κανέλλης εντυπωσιάστηκε από το υψηλό επίπεδο των αθλητών και συνεχάρη τους προπονητές για τη σωστή και άρτια προπόνηση τους. Επίσης δεσμεύτηκε πως στην επόμενη επίσκεψη του, θα συμμετάσχουν και αθλητές της Εθνικής, σε κοινή προπόνηση με τους αθλητές του συλλόγου.

Το ΔΣ του Συλλόγου.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης