Πανελλήνιο πρωτάθλημα pole sport στην Αθήνα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων επί Στύλου (Hellenic Pole Sport Federation (HPSF)) ανακοίνωνει το τρίτο Hellenic Open Pole Sport Championship το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Μαρτίου 2019 για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού “ΑΣ.Ο.Χ. Φοίβος”. Από τον διαγωνισμό θα ανακηρυχτούν οι Έλληνες Πρωταθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pole Sport υπό την αιγίδα της International Pole Sport Federation (IPSF) που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβρη 2019 στον Καναδά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το Pole Sport Competition, το οποίο βασίζεται περισσότερο σε αθλητισμό και τεχνική αξία ασκήσεων, θα διεξαχθεί και Artistic Pole Competition, το οποίο βασίζεται περισσότερο στην έκφραση δίνοντας έμφαση τόσο στην καλλιτεχνική ερμηνεία όσο και την χορογραφία. Για πρώτη φορά θα κάνουν εμφάνιση τα αθλήματα Ultra Pole το οποίο είναι μάχη από tricks ενός αθλητή ενάντια σε άλλους ανταγωνιστές, εκφράζοντας μέσα από τις δεξιότητες, την απόλυτη ακροβατική και δημιουργική έμπνευση και το Aeral Hoop το οποίο ενθαρρύνει τον αθλητισμό μέσα από έναν πρότυπο Κώδικα Σημείων αλλά και την καλλιτεχνική έκφραση του αθλητή εντός και εκτός της στεφάνης
Μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε αφορά το Pole Sport και τα είδη του από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.hellenicpolesport.gr καθώς επίσης και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Με εκτίμηση
HPSF