Ελλάδα

Γίνεται Μεταμόσχευση Μαλλιών εν μέσω καλοκαιριού;

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι για πολλούς ανθρώπους κάτι παραπάνω από ευκαιρία για ξεκούραση. Είναι ευκαιρία για να κάνουν επιτέλους την αλλαγή που ονειρεύονται στην εμφάνισή τους, καθώς τότε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσουν στον εαυτό τους.  Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση της μεταμόσχευσης μαλλιών; Είναι ασφαλής η εφαρμογή της το καλοκαίρι;

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) & Επιστημονικός Διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics, η οποία βραβεύτηκε το 2016 & το 2017 ως Best International Hair Clinic από τον έγκριτο, διεθνή οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ), εξηγεί τι πραγματικά ισχύει.

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS, Επιστημονικός Διευθυντής Advanced Hair Clinics

«Δεν υπάρχει εποχικότητα στην μεταμόσχευση μαλλιών και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και το καλοκαίρι. Αξίζει να τονίσουμε ότι οι μετεπεμβατικές οδηγίες που δίνουμε είναι ίδιες όλο το χρόνο, καθώς μετά την μεταμόσχευση μαλλιών λέμε πάντα στους ασθενείς μας να ψεκάζουν την περιοχή με φυσιολογικό ορό για τις επόμενες 3 μέρες και να αποφεύγουν κινήσεις που μπορεί να τραυματίσουν την περιοχή, ανεξάρτητα από ποια εποχή πραγματοποιούν την συνεδρία τους. Όταν η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE (Follicular Unit Excision), η οποία δεν αφήνει γραμμικά σημάδια και ουλές,  μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας και φυσικά να συνεχίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς κανένα πρόβλημα.» επισημαίνει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής.

 

Λίγα λόγια για την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE:

Είναι η πιο σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα και στα ελληνικά σημαίνει «εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων». Η τεχνική αυτή ήρθε να εξελίξει και εν μέρη να αντικαταστήσει την παλαιότερη και εξαιρετικά επεμβατική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUT, γνωστή και ως Strip.  Κατά την μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE αφαιρούνται ένα ένα τα τριχοθυλάκια με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εμφυτεύονται εν συνεχεία ένα προς ένα στην περιοχή που παρουσιάζει αραίωση. Τηρώντας τις κατάλληλες αποστάσεις και την σωστή φορά φύτρωσης κατά την εμφύτευση μαλλιών, εξασφαλίζεται ότι ο ασθενής λαμβάνει ένα αισθητικά άρτιο και ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο εφαρμογής της μεταμόσχευσης μαλλιών FUE εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=oFiPdd0WhA8

Μάθετε περισσότερα για την μεταμόσχευση μαλλιών από την επιστημονική ομάδα της εξειδικευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics, σε μια από τις 10 κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο.

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιάς: 210 4100601

Πάτρα: 2610 226562

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Ρόδος: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσός Κύπρου: +357 25251040

Ακολουθήστε την Advanced Hair Clinics στο Facebook, στο Instagram & στο YouTube και δείτε πραγματικά αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης