Site icon TrikalaVoice

Δυο νέες αλυσίδες στα Τρίκαλα, η Sinsay και η Sneaker 10. Δείτε που ανοίγουν

Η Exodos Development A.E., leader στην αγορά Επαγγελματικών Ακινήτων, μετά τις δυναμικές τοποθετήσεις στην αγορά των Τρικάλων μεγάλων πολυεθνικών brands (Ζara όμιλος Inditex κ.α.), με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει την Πολωνική εταιρεία ένδυσης -υπόδησης Sinsay αλλά και την εταιρεία αθλητικών ειδών Sneaker 10 μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία υπό τον πολυεθνικό κολοσσό της JD.

 

 

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που συνδράμαμε στην είσοδο της Sinsay και της Sneaker 10 στην αγορά των Τρικάλων, την πόλη που επενδύουμε ασταμάτητα από  το 2003» δηλώνει στο trikalavoice.gr ο CEO της εταιρείας Σταύρος Γαρδίκης.

«Η νέα αυτή συνεργασία με τη Sinsay αλλά και τη Sneaker 10 είναι το εφαλτήριο για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον όπου και εμείς θα συμβάλουμε τα μέγιστα για την επέκταση τους σε περισσότερα σημεία ανά την Ελλάδα στα οποία έχουμε ισχυρή παρουσία» συνέχισε και κλείνοντας ανέφερε ότι «με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το μεσιτικό γραφείο του κ. Νικολάου Ρούκα για τη συνεργασία».

Να θυμίσουμε πως η Exodos Development Α.Ε.  διαθέτει  σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο άνω των 250 εμπορικών ακινήτων ανά την Ελλάδα και συνεργάζεται με τις περισσότερες επώνυμες εταιρείες του retail έχοντας ρυθμό ανάπτυξης 15-20% και μηδενικό τραπεζικό δανεισμό.

ΑΞΙΖΕΙ: Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η Sinsay θα λειτουργήσει το κατάστημά της επί της οδού Κολοκοτρώνη, στο ισόγειο του κτιρίου της Εφορίας και η Sneaker 10 στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.

Exit mobile version