Εγκαινιάστηκε το 1ο McDonald’s της Θεσσαλίας (εικόνες)

Το 24ο εστιατόριο McDonald’s της Ελλάδας άνοιξε στη Λάρισα.

Με ένα νέο εστιατόριο στη Λάρισα, η εταιρία Premier Capital Hellas συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην Ελλάδα. Το νέο εστιατόριο άνοιξε στις 22 Ιανουαρίου επί της παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης 37.

Το νέο McDonald’s στη Λάρισα ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που αντανακλά την αστική (urban) ατμόσφαιρα και παράλληλα δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για κάθε ώρα της ημέρας. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ουδέτερα και λιτά, με «καθαρές» γραμμές που ζωντανεύουν από pop χρωματικές πινελιές. Τα γραφικά μοτίβα στους τοίχους δίνουν μια ευχάριστη και urban αίσθηση. Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες.

Το νέο εστιατόριο McDonald’s διαθέτει ευέλικτο χώρο για παιδικά πάρτι, χώρο στάθμευσης και υπηρεσία Drive Thru για 24ωρη εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, στο εστιατόριο λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), καθώς και δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου εστιατορίου πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, με «οικοδέσποινα» την Ευαγγελία Αραβανή. Μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις και happenings για μικρούς και μεγάλους, και μουσική από τη dj Ρία Τσίγα και την soul funk τραγουδίστρια Idra Kayne. Ξυλοπόδαροι και face painting διασκέδασαν τα παιδιά, ενώ εξειδικευμένοι performers πραγματοποίησαν μια μοναδική παράσταση με φώτα (light show).

Όπως δηλώνει ο Victor Tedesco, Managing Director (Διευθύνων Σύμβουλος) της Premier Capital plc, που είναι ο Developmental Licensee για την Ελλάδα, «Είμαστε πολύ ευτυχείς που φέρνουμε την εμπειρία McDonald’s στη Λάρισα, με ένα εκπληκτικό εστιατόριο και όλες τις τελευταίες καινοτόμες υπηρεσίες του brand. Με το νέο εστιατόριο ερχόμαστε κοντά σε ένα νέο κοινό στην Ελλάδα, και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προσβασιμότητα, ευκολία, καινοτομία και ποικιλία ποιοτικών επιλογών.

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας στα νέα εστιατόρια με σύγχρονες ψηφιακές οθόνες που προσφέρουν στον πελάτη μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία.

Ο στόχος μας για συνέχιση των επενδύσεων και για δημιουργία θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι πιστεύουμε στις προοπτικές της χώρας και υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, σκοπεύουμε να επενδύσουμε περίπου 10,5 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία εννέα ακόμα εστιατορίων, και να δημιουργήσουμε τουλάχιστον 250 νέες θέσεις εργασίας».

 

Από το 2011 που η Premier Capital Ελλάς ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια  ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας, για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων.