ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΙΖΟΣ. Νέες συνεργασίες και διάθεση προϊόντων

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω για την δημιουργία μιας νέας εταιρίας σύγχρονων καθισμάτων την οποία έχω την τιμή να αντιπροσωπεύω.
Η offixia.gr όπως είναι η σημερινή της μορφή προέρχεται από την επιτυχημένη epiplovilla.grμε την οποία εξοπλίζουμε επί σειρά ετών τις μεγαλύτερες βιομηχανίες, λογιστήρια, εταιρίες του νομού μας, αλλά και σε πανελλαδική πλέον κάλυψη εδώ και 3 τουλάχιστον χρόνια.
Η νέα αυτή προσπάθεια έρχεται να εμπλουτίσει τις ήδη επιτυχημένες σειρές τηςepiplovilla.gr και να διαθέσει στην αγορά τα νέα φουτουριστικά διευθυντικά και εργασιακά καθίσματα, καναπέδες, συστήματα αναμονής και επισκέπτου, σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές και σε πολλές επιλογές δερμάτων, τεχνοδερμάτων και υφασμάτων ποικίλων χρωματισμών.

 

Σε όλα αυτά προστίθεται η διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών, η άμεση παράδοση και η after sales παροχή υπηρεσιών.
Συμπληρωματικά αναφέρω την αντιπροσώπευση και των διεθνώς πιστοποιημένων επίπλων της γνωστής kombos.com.grσε πλήρη γκάμα γραφείων, ερμαρίων, τραπεζών συμβουλίου, workstations, receptions.
 Υπογραμμίζω δε την 52ετή εμπειρία μας στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού, αλλά και στην τιμολογιακή  ευελιξία της επιλογής προιόντων ανάλογα με την επιθυμία σας.
Οι μεγαλύτερες εταιρίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα μας εμπιστεύονται.
Εσείς ;
ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΙΖΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΑΦΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ


ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΤΙΟΥΣΟΝ 26
ΕΚΘΕΣΗ: ΤΙΟΥΣΟΝ 39
ΑΠΟΘΗΚΕΣ: ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 1
ΤΗΛ.&FAX: 24310-30190
ΤΡΙΚΑΛΑ 42132

www.rafiarizos.gr
rizosir@Hotmail.gr