Η JYSK ανοίγει κατάστημα στα Τρίκαλα

Η  Δανέζικη αλυσίδα, ανταγωνίστρια των ΙΚΕΑ, επενδύει στην περιοχή μας, ετοιμάζοντας το πρώτο της κατάστημα στο 4ο χλμ. Τρικάλων-Λάρισας.

Όπως είχε αποκαλύψει το trikalavoice.gr  ήδη από το περασμένο φθινόπωρο (δείτε ΕΔΩ) η  JYSK  αναζητούσε χώρο για να επενδύσει. Οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα περνάνε και νέα παιδιά από συνεντεύξεις για πρόσληψη.

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα λιανικής που πωλεί ‘ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι’, και είναι ιδιοκτησία του αρχικού ιδρυτή της, Lars Larsen, που είναι γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας που έχει πάντα ‘μια καλή προσφορά’.

Το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στη Δανία, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας, το Aarhus – όπου, συμπτωματικά βρίσκεται ακόμη – ο Larsen είχε μεγάλες φιλοδοξίες, παρόλο που δεν φαντάστηκε ποτέ πόσο γρήγορα θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή του. Ο Larsen άνοιξε πολλά επιτυχημένα JYSK Sengetøjslager (το αρχικό όνομα του καταστήματος μέχρι το 2001) σε όλη τη Δανία και το 1984 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα εκτός των συνόρων της χώρας, στη γειτονική Γερμανία.

Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.500 καταστήματα σε 48 χώρες σε όλο τον κόσμο.