Λέμε ΝΑΙ στο SOLARIUM…………. Υπό προϋποθέσεις

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν να προετοιμάσουν την επιδερμίδα τους για την έκθεσή τους στον ήλιο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού κάνοντας SOLARIUM.

Oι τελευταίες τεκμηριωμένες μελέτες από καθηγητές Πανεπιστημίων μας ενημερώνουν για τα ωφελήματα από την έκθεσή μας στην ακτίνα UVB :

# Μείωση καρδιακών και αγγειακών παθήσεων
# Μείωση της πίεσης του αίματος.
# Αύξηση και παραγωγή της βιταμίνης D3 που είναι υπεύθυνη για την υγιή κατάσταση των οστών και των σωστών αποθεμάτων ασβεστίου στον οργανισμό μας.
# Μείωση της χοληστερόλης.
# Θεραπεία νευροδερμίτιδας.
# Αύξηση και προσαρμογή του στρώματος προστασίας της επιδερμίδας.
# Ενδυνάμωση της ψυχικής ηρεμίας του ανθρώπου.
# Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
# Αντικαρκινική επίδραση και πρόληψη διαφόρων τύπων καρκίνου, όπως του μαστού, παχέως εντέρου και προστάτη. Η έκθεση στην ακτινοβολία βοηθά στην επιτάχυνση και αύξηση της παραγωγής των υγιών κυττάρων.
# Αύξηση του μεταβολισμού του συκωτιού (κύριο όργανο αποτοξίνωσης).
# Βοηθά στη θεραπεία της ακμής και της ψωρίασης.
# Διεγείρει την έκκριση της ουσίας Βeta Endorfin στον εγκέφαλο, η οποία είναι αυτή που προκαλεί ευφορία και ευχάριστο συναίσθημα στον καθένα μας.

 

Όλα τα παραπάνω ισχύουν ΜΟΝΟ:

1)   Όταν κάνουμε χρήση του SOLARIUM  το συντομότερο μέρα παρά μέρα.

2)    Όταν παραμονή μας στο SOLARIUM είναι σύντομη, ανάλογη με τον τύπο του δέρματος και αυξάνεται σταδιακά.

3)   Όταν το SOLARIUM είναι αρκετά σύγχρονο και σύμφωνο με τις οδηγίες της Ε.Ε. περί τεχνητού μαυρίσματος το οποίο σημαίνει ότι εκπέμπει σχεδόν μηδενική ακτινοβολία κάτω από 0.5W/m2

Στο ATHLETICO FITNESS CLUB διαθέτουμε ακριβώς τέτοιο SOLARIUM έτσι ώστε να μπορείτε να δώσετε στην επιδερμίδα σας το χρώμα και την λάμψη που επιθυμείτε, άφοβα και με απόλυτη ασφάλεια.

Κλείστε ραντεβού στο 2431028284

TAN SMART

TAN SAFETY