Νέα διάκριση και βράβευση για Τρικαλινό σεφ

Ο Κωνσταντίνος Ζυγουράκης και το «Φιρφιρί» του διέπρεψαν για ακόμη μια φορά.

Η νέα διάκριση ήλθε από τους «Αετούς της Γαστρονομίας» που του απένειμαν το βραβείο καθώς βάσει αξιολογήσεων των πελατών έλαβε βαθμολογία 9.2/10!!!…

Το «Φιρφιρί» είναι το πρώτο επιχειρηματικό βήμα του βραβευμένου σεφ ο οποίος καθημερινά πρωτοτυπεί και μας σερβίρει νέα πιάτα, πιστός ωστόσο σε παραδοσιακές γεύσεις.

Λέξεις κλειδιά

, ,