Παραδοσιακός μεζές σε… σύγχρονη μορφή στο «Φιρφιρί»

Το μεζεδοπωλείο «Φιρφιρί» ήρθε και άλλαξε όσα γνωρίζαμε για τις γεύσεις και τις απολαύσεις στα Τρίκαλα. Ο σεφ Κωνσταντίνος Ζυγουράκης, πνεύμα ανήσυχο και αποδοτικό πειραματίζεται με το φαγητό προσφέροντάς μας εκπληκτικές γεύσεις που δε βρίσκουμε πουθενά αλλού στην περιοχή. Παραδοσιακά πιάτα σε μια νεότερη εκδοχή που συναρπάζει. Για παράδειγμα το νέο μενού περιλαμβάνει «πουρέ από φουρνιστούς γίγαντες και θαλασσινός παστουρμά», όπως διακρίνεται στην παραπάνω φωτό. Δεν είναι απόλαυση;…

«Φιρφιρί» κάτω από το Φρούριο ακριβώς, στον κόμβο του Μαιευτηρίου.