Παραπολιτικά

Κύκλοι του Αγοραστού απαντούν στον Χρήστο Λάππα

Με το γάντι «σφάζουν» τον τέως δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα κύκλοι του περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Χρήστου Λάππα για την οποία είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν ήταν αρκούντως αποτελεσματική» αφήνοντας περαιτέρω αιχμές (διαβάστε και ακούστε ΕΔΩ).

Κύκλοι του Κώστα Αγοραστού επισημαίνουν στο trikalavoice.gr ότι «θα ήταν καλό ο Χρήστος Λάππας να θυμηθεί εκείνο το βροχερό, φθινοπωρινό απόβραδο που τον κάλεσε ο περιφερειάρχης προτείνοντάς του να του στείλει να συζητήσουν με το team της «Ονειρούπολης» της Δράμας, που αναζητούσε  πόλη της Θεσσαλίας να στήσει το νέο της πρότζεκτ. Εκείνο το βράδυ ήταν η αρχή του «Μύλου του Ξωτικών» και θα μπορούσε ο Χρήστος Λάππας να το ανασύρει στη μνήμη του. Δεν είναι κακό».

Όσον αφορά το Μουσείο Τσιτσάνη οι ίδιοι κύκλοι του περιφερειάρχη τονίζουν ότι «ο περιφερειάρχης έβγαλε προκήρυξη με μοναδικό δικαιούχο το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο Τρικκαίων, προωθώντας το ως ένα και μοναδικό έργο απ’ όλη τη Θεσσαλία την εποχή εκείνη».

«Κι επειδή δεν φημιζόταν για τα ιδιαίτερα γρήγορα αντανακλαστικά τους οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής Λάππα» καταλήγουν «είναι περιττό να υπενθυμίσουμε ότι δεν μπόρεσαν να απορροφήσουν το 1,5 εκ. € που εξασφαλίστηκε από τον Περιφέρεια για το Κλειστό Γυμναστήριο στις Καρυές και το ποδηλατοδρόμιο ή τις απίστευτες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του περιφερειακού Λαρίσης-Καρδίτσης-Δέλτα Καλαμπάκα που πήρε πάνω του ο ίδιος ο περιφερειάρχης ή οι ακόμη μεγαλύτερες καθυστερήσεις στον μικρό δακτύλιο και πάει λέγοντας. Του περιφερειάρχη πάντως πάντα του άρεσαν οι ποιητικές και φιλολογικές συζητήσεις με τον κ. Λάππα. Εν κατακλείδι… ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος;».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης