Παραπολιτικά

Νέο, ωραίο με… πράσινα μάτια, βρήκε ο Λάππας για διάδοχό του!!!

Νέα δήλωση του πρώην δημάρχου, ο οποίος μετά τις συζητήσεις συνεργασίας με Παπαστεργίου ή ΣΥΡΙΖΑ, λέει πως βρήκε τον διάδοχό του.

Βασικά ο Χρήστος Λάππας ή… τρολάρει τους πάντες, όντας πια αποφασισμένος να αποσυρθεί απ’ τα κοινά ή αλήθεια έχει κρυμμένο άσσο στο μανίκι του. Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 από τη… μακρινή μα τόσο γοητευτική Σάμο, όπου χαίρεται οικογενειακές στιγμές με την κόρη και το εγγονάκι του, αποκάλυψε πως «έχει βρεθεί ο ενδιαφερόμενος για επικεφαλής της παράταξης, που έχει συνομιλήσει μόνο μαζί μου, δεν τον γνωρίζει ακόμα η ομάδα. Ήξερα ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει και τον κάλεσα να συζητήσουμε, χρειάζονται κάποιες κουβέντες ακόμα να γίνουν.  Είναι ένα πρόσωπο αξιόλογο που δεν το έχετε ακούσει ακόμα, δεν είναι στον ιατρικό χώρο όπως πολλά φημολογήθηκαν,  και θα βγει μια και καλή. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που έχουν πέρασμα στην κοινωνία, και είναι πιθανό να συμφωνήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή αυτή».

Ήδη η παράταξή του βράζει και οι δημοτικοί του σύμβουλοι είναι στα… κάγκελα, δίχως διάθεση να κάνουν άλλη υπομονή. Δηλώνουν δε στο trikalavoice.gr  αποφασισμένοι να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης