Παραπολιτικά

Όλοι εναντίον όλων στη Ν.Δ. Τρικάλων…

Την ώρα που η Ν.Δ. βρίσκεται σε τροχιά εκλογικής νίκης, η ΝΟΔΕ ασχολείται με δημοσκοπήσεις και διαψεύδει δημοσκόπηση που… τρέχει (από άτομο και όχι από την ίδια!!!).

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr την τελευταία εβδομάδα Τρικαλινοί δέχονται στα σταθερά τους τηλέφωνα κλήσεις για δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας για πιθανά ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο. Η ΝΟΔΕ Τρικάλων τους… διαψεύδει ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα!… Και διαψεύδει ότι την κάνει η ίδια (… χωρίς κανείς να της την έχει χρεώσει) δείχνοντας μια πρωτοφανή ταραχή. Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Ενημερωθήκαμε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για δημοσκοπήσεις που πάνε κι έρχονται… Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε τοπικά ούτε και κεντρικά. Αποτελεί ένα ακόμα fake news στο δρόμο προς τη μεγάλη εκλογική μάχη που δεν θα αργήσει να ´ρθει! Την ώρα που ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης κρίνει, θα ανακοινώσει  το ψηφοδέλτιο στο νομό μας και κανένας άλλος».

Τουτέστιν μεθερμηνευόμενο η ΝΟΔΕ χαρακτηρίζει fake δημοσκόπηση που έχει παραγγείλει στέλεχος της κομματικής οργάνωσης στα Τρίκαλα και πιθανόν υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Η… άκαιρη και «άκυρη» ανακοίνωση έρχεται για να επιβεβαιώσει την τρικυμία που επικρατεί στην τοπική οργάνωση του κόμματος, με χτυπήματα μεταξύ φιλόδοξων πολιτευτών και στελεχών, που φτάνουν ακόμη και στα όρια του «πολιτικού πολιτισμού». Και είναι μόνο η αρχή, στο δρόμο προς τις κάλπες…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης