Άνοιξαν τα ξενοδοχεία των Τρικάλων. Περιορισμένη η κίνηση

Πρώτη μέρα λειτουργίας με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στα ξενοδοχεία της περιοχής μας.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr στις ρεσεψιόν αυτών έχει τοποθετηθεί ειδικό plexi glass, ενώ οι υπάλληλοι φορούν μάσκες και γάντια. Στα δωμάτια εφαρμόζεται αυστηρή και σχολαστική καθαριότητα, αν και πάντα τα ξενοδοχεία των Τρικάλων διακρίνονταν σε αυτό τον τομέα.

Εντωμεταξύ ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα εξειδίκευσης του υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα πρέπει,  σύμφωνα με τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, να εφαρμόσει κάθε ξενοδοχείο, θέτει σε λειτουργία από σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, για την διευκόλυνση των μελών του. Η πλατφόρμα θα φιλοξενηθεί  στην ιστοσελίδα του www.grhotels.gr.

Σημειώνεται ότι μέσω της πλατφόρμας, κάθε ξενοδοχείο  που θα λειτουργήσει,  θα λαμβάνει το  διαμορφωμένο Υγειονομικό πρωτόκολλο που αντιστοιχεί στις  προδιαγραφές του και στις υπηρεσίες που  παρέχει.

Τέλος και όσον αφορά την πληρότητα των ξενοδοχείων χθες, πρώτη μέρα λειτουργίας του, προσέγγισε το 20-30%, κυρίως με αντιπροσώπους εταιρειών. Υπάρχει πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία ότι σιγά-σιγά θα επιστρέψουν και οι τουρίστες.

Λέξεις κλειδιά

,