Τοπικά

Αγία Μονή και Μπάρα από την 1η Κυριακή με τον Παπαστεργίου

Ο Βορράς και ο Νότος των Τρικάλων ήταν το έναυσμα για να «μιλήσει» και η πόλη. Η Αγία Μονή και η Μπάρα, δύο πολύ μεγάλες, ιστορικές και με πλήθος έργων επί Παπαστεργίου συνοικίες, είχαν το Σάββατο 18 Μαΐου την τιμητική τους.
Οι συγκεντρώσεις ήταν χωριστές:

Στην Μπάρα ο Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε με τα παιδιά, για τα παιδιά, για το μέλλον της πόλης μας. Στην παιδική χαρά – δωρεά της εταιρείας Γκολιτος, που μαζί με τις 41 παιδικές χαρές που ολοκληρώθηκαν και άλλες 40 που ετοιμάζονται, έδωσε ανάσα και ασφάλεια στα παιδιά και σιγουριά στους γονείς. Σε μια Μπάρα με έργα στην αυλή του 1ου Γυμνασίου για τους μαθητές και την άθληση των περιοίκων, σε μια περιοχή από την οποία κ ποδηλατόδρομος οδεύει στα σχολεία και θα συνδέεται με τους νέους ποδηλατοδρόμους, με σύνδεση φυσικού αερίου για το 33ο Δημοτικό, με παρεμβάσεις σε σημεία της συνοικίας, με Πάρκο Τοπικής Χλωρίδας και Πανίδας στον Προφήτη Ηλία, με δράσεις προβολής της πόλης, με συνεχή έργα, με τα Τρίκαλα που αγαπάμε!

Στην Αγία Μονή των έργων, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, ο Δήμαρχος Τρικκαίων σε μια ακόμη μεγάλη συγκέντρωση παρουσίασε πολύ μεγάλα και πολύ γνωστά έργα στην περιοχή (Πράξεις Εφαρμογής, “νησάκι” Αγιαμονιώτη, έργα στο γήπεδο) αλλά και τις μικρότερης έκτασης (αλλά επίσης μεγάλης σημασίας) παρεμβάσεις σε δρόμους, στο γυμνάσιο με την εξαιρετική βιβλιοθήκη, σε φωτισμό, σε κράσπεδα.
Τόνισε την ανάγκη επιτάχυνσης των έργων για όλη τη συνοικία, διευκρίνισε ότι η δύναμη από την 1η Κυριακή είναι δύναμη για να συνεχίσει να προβάλλεται ο Δήμος – Πρότυπο για όλη τη χώρα, ο Δήμος που δίνει νέα πνοή, νέα ταυτότητα σε όλη την πόλη των Τρικάλων. Οι Αγιαμονιώτισσες και οι Αγιαμονιώτες έδωσαν απερίφραστα την ψήφο τους από την 1η Κυριακή στα έμπειρα και ικανά στελέχη της «Επανεκκίνησης» και στον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, που επί χρόνια στέκονται δίπλα τους, που γνωρίζουν τα προβλήματα της συνοικίας (και της Κόρης), που ξέρουν να επιλύουν θέματα και να συνεργάζονται με όλους τους συμπολίτες.

Τα 10.000.000€ για το κέντρο (μόλις την Παρασκευή εγκρίθηκαν τα 1,9 εκατ. € για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Open Mall) και τα 77,5 εκατ. € συνολικά, είναι η απόδειξη για τα Τρίκαλα που θέλουμε!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης