Ανεξάρτητος συνδυασμός στη Δημοτική Κοινότητα Φήκης

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ο νέος εκλογικός νόμος (Κλεισθένης) δίνει τη δυνατότητα να εκλεγούν σε τοπικό επίπεδο ανεξάρτητοι συνδυασμοί με ψηφοφορία σε ξεχωριστή κάλπη.

 

Αυτό δεν υποχρεώνει πλέον τους υποψήφιους για τα τοπικά συμβούλια να βρίσκονται οπωσδήποτε κάτω από την ομπρέλα ενός υποψηφίου Δημάρχου και της αντίστοιχης πιθανής κομματικής προέλευσής του, γεγονός το οποίο αποδεδειγμένα υποβάθμιζε τις τοπικές κοινότητες.

 

Μία τοπική κοινωνία χρειάζεται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στις επιλογές των συμβουλίων της και ευρύτερη ΕΝΟΤΗΤΑ για να χαράξει με επιτυχία τους δρόμους του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ της.

 

Απευθυνόμαστε στους συγχωριανούς μας, που νοιάζονται και θέλουν εξίσου με μας το καλό του χωριού, να συστρατευθούν μαζί μας για μια κοινή προσπάθεια. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!.

 

Στηριζόμενοι λοιπόν σε αυτές τις σκέψεις προχωρήσαμε στη δημιουργία του Ανεξάρτητου Συνδυασμού Ενεργών Πολιτών «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΗΚΗΣ – ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ» για το κοινοτικό συμβούλιο του χωριού μας. Η προσπάθειά μας, νέα και δυναμική, στηρίζεται στην ανιδιοτέλεια και στην όρεξη για δουλειά. Απαρτίζεται από πρόσωπα που διάλεξαν συνειδητά να σχεδιάσουν τη ζωή τους σε αυτόν τον όμορφο τόπο και δραστηριοποιούνται για χρόνια στον τόπο μας, τόσο στον επαγγελματικό όσο στον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο.

Οι 5 πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι

  1. Ευαγγελινού Ζωή (Ζέτα) (Κοινωνική Λειτουργός)
  2. Καραγιώργος Δημήτριος του Ευαγγέλου (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
  3. Νασιάκος Χρήστος (Αγρότης)
  4. Ντόγκας Κωνσταντίνος (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
  5. Σαμαρά Ελισάβετ (Ελίζα) (Ιδιωτικός Υπάλληλος)

Αποτελεί χρέος μας να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου που μας ανέθρεψε, στον οποίο ζούμε ως σήμερα.

 

Με εκτίμηση,

Οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΗΚΗΣ – ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ»