Τοπικά

Αυτοψία πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Λογγά

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε αυτοψία, στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Λογγά, προκειμένου να αξιολογηθεί η σημερινή κατάσταση της περιοχής και οι προοπτικές ανάπτυξης! Ο Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών του Δήμου Μετεώρων κ. Σπυρίδων Νικολογιάννης και ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Λογγά κ. Σωκράτης Γκόγκος αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την ανάπτυξη της περιοχής.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν είναι εντυπωσιακά καθώς πρόκειται για έναν φυσικό πλούτο με ανεπτυγμένη τη χλωρίδα και την πανίδα αλλά και πολλές δυνατότητες ανάπτυξης διαφόρων εναλλακτικών δραστηριοτήτων! Ένας υπέροχος συνδυασμός της λίμνης με το δάσος από οξιές και μία μαγευτική διαδρομή – μονοπάτι περιμετρικά της λίμνης, αφήνουν άναυδο τον επισκέπτη και τον προτρέπουν  να συμμετάσχει σε δραστηριότητες και να αποκομίσει μοναδικές εμπειρίες!

Εναλλακτικές δραστηριότητες όπως το ψάρεμα στη λίμνη, η τέρψη στις εγκαταστάσεις γύρω από τη λίμνη, το περπάτημα ή και το τρέξιμο σε μοναδικά πέτρινα μονοπάτια γύρω από τη λίμνη ή και μέσα στο δάσος αλλά και η συλλογή μοναδικών ειδών μανιταριού διαμορφώνουν ειδικές και εξαιρετικές συνθήκες για τον επισκέπτη!

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης