Τοπικά

Εγκλωβίστηκαν στα χιόνια οι παίκτες των Ικάρων (φωτό)

Η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων δεν μπόρεσε να διασχίσει τα 120 χλμ. και να φτάσει στα γειτονικά Γιάννενα για το ματς του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr καίτοι η ομάδα αναχώρησε εγκαίρως από τα Τρίκαλα εγκλωβίστηκε στην ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων, όπου από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής επικρατούσε μποτιλιάρισμα, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Το ματς αναβλήθηκε και αναμένεται ο ορισμός νέας ημερομηνίας.

Εντωμεταξύ ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Σκρέτας σε δήλωσή του επισημαίνει: «Ως πρόεδρος της ομάδας των Ικάρων οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τους άντρες της Τροχαίας Τρικάλων και Καλαμπάκας για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να φτάσει η ομάδα στον προορισμό μας. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες και λόγω του ότι ο δρόμος ήταν προσπελάσιμος μόνο με αλυσίδες η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας αναφέροντας ότι θα ήταν σημαντική η καθυστέρηση άφιξής μας στα Γιάννενα και έτσι αποφασίστηκε το ματς να αναβληθεί. Ευχαριστώ και πάλι όσους κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για εμάς».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης