Ροή Τοπικά

Ενώνεται με την Εγνατία ο Ε-65. Παρέμβαση Αγοραστού στην Ε.Ε.

Καλά νέα για την προώθηση του Βορείου τμήματος του οδικού άξονα κεντρικής Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  trikalavoice.gr  μετά τις ανησυχίες που προκλήθηκαν προ ημερών από δηλώσεις του υπουργού Υποδομών Κ. Καραμανλή, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ανέλαβε πρωτοβουλίες κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες την περασμένη εβδομάδα. Ο περιφερειάρχης είχε σειρά επαφών με κορυφαία στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων η οποία θα χρηματοδοτήσει το έργο. Επέμεινε για τη σπουδαιότητα του έργου και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον διευρωπαϊκό χαρακτήρα του οδικού άξονα κεντρικής Ελλάδος Ε-65 ο οποίος θα ενώνει ουσιαστικά το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με αυτό του Βόλου και την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Παρουσίασε σειρά επιχειρημάτων και έλαβε διαβεβαιώσεις για την προώθησή του. Μάλιστα αναμένεται να σταλεί εντός των ημερών στο αρμόδιο Υπουργείο το τεχνικό δελτίο με παρατηρήσεις και διορθώσεις και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι το Βόρειο Τμήμα του δρόμου ξεκινά από τα Τρίκαλα και βγαίνει στο Κηπουρειό Γρεβενών, στην Εγνατία Οδό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης