Επιθεώρηση Μαράβα στα έργα της νέας ε.ο. Τρικάλων-Πύλης (φώτο)

Τον νέο σύγχρονο αυτοκινητόδρομο που κατασκευάζεται από  την Περιφέρεια Θεσσαλίας, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος Πύλης.

Ο Κώστας Μαράβας συνοδευόταν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Έργων Σωτήρη Χαντζή και ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο μηχανικό του έργου Κωνσταντίνο Πάτσικα για την πρόοδο των εργασιών.

Επέδειξε τους δύο ισόπεδους κόμβους που δημιουργούνται, τον κόμβο προς την Πύλη, τον κόμβο προς τον Άγιο Βησσαρίωνα καθώς και τις λοιπές παρεμβάσεις ανάπλασης δηλ. την κατασκευή πεζοδρομίων, πλιθόκτιστων τοιχίων.

Ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας δήλωσε:

«Όταν οι δύο Βαθμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνεργάζονται αρμονικά, με τους διακριτούς ρόλους ο καθένας, τότε τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Γιατί στόχος όλων μας είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, είναι οι δημότες μας. Το έργο αυτό, που αλλάζει την μορφή του τόπου μας, σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Φέρνει πιο κοντά και με περισσότερη ασφάλεια τους μετακινούμενους στον Δήμο μας. Σαν Δήμος, σε συνεργασία και με τους Εμπορικούς Συλλόγους Πύλης και Γόμφων, θα κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε οι επισκέπτες μας να διαχέονται και στην Πύλη και στον πεδινό όγκο και στο τουριστικό ορεινό μας κομμάτι. Με όποιες παρεμβάσεις απαιτούνται. Να μην ξεχνάμε ότι πάνω στον άξονα αυτό υπάρχει η παρόχθια περιοχή του Πορταϊκού ποταμού, υπάρχει το σύμπλεγμα των πέντε Γεφυριών της Πύλης, διαφορετικής τεχνοτροπίας, υπάρχει ο μοναδικός Ναός της ΠΟΡΤΑ – ΠΑΝΑΓΙΑΣ, το μοναστήρι του Αγίου Βησσαρίωνα και της Παναγίας Γκούρας.

Υπάρχουν μεγαλύτερες και μικρότερες Επιχειρήσεις.

Και όλοι θα ωφεληθούμε από αυτό.

Πολύ σύντομα, τους επόμενους μήνες θα τα δούμε όλα αυτά να ξετυλίγονται μπροστά μας…».

Λέξεις κλειδιά

, ,