Τοπικά

Επιστολή Π. Τεντολούρη στον πρωθυπουργό για την ε.ο. Τρικάλων-Άρτας

Το θέμα της ολοκλήρωσης της ξεχασμένης ε.ο. Τρικάλων-Άρτας επαναφέρει με επιστολή που κατέθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρώην αντιδήμαρχος Πύλης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύλης με την «Πύλη Αξιών» του Βαλάντη Τσιούτσια, Πέτρος Τεντολούρης.

Αναλυτικά:

«Κύριε Πρωθυπουργέ.

Ονομάζομαι Πέτρος Τεντολουρης και κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό, το Αρματολικό Τρικάλων,  (βρίσκεται απέναντι από την Μεσοχώρα).

Με την ευκαιρία της έλευσή σας στα Τρίκαλα, θα ήθελα με όλο το θάρρος να σας ζητήσω να δείτε, ένα έργο που είναι υψίστης σημασίας για όλη την περιοχή.

Αναφέρομαι στην Εθνική οδό Τρικάλων- Άρτας. Ένα έργο που στοιχειώνει την περιοχή εδώ και πολλές δεκαετίες.

Για να ολοκληρωθεί απομένει ένα τμήμα 12 χιλιομέτρων, το τμήμα Γέφυρα Αλεξίου- Αρματολικό και το οποίο εν έτει 2019 είναι χωματόδρομος (δυστυχώς στους ευρωπαϊκούς χάρτες φαίνεται Εθνική οδός). Η ολοκλήρωση αυτού του δρόμου θα βγάλει από την απομόνωση μια τεράστια περιοχή και θα φέρει πιο κοντά τα Τρίκαλα με την Άρτα.

Επειδή γνωρίζετε την περιοχή, έχετε μείνει παλαιότερα και στην Μεσοχώρα και στην Νεράιδα, (το χωριό της Βουλευτού Εύης Καρακώστα, αν της μιλήσετε γνωρίζει το θέμα), και επειδή κατάγεστε και εσείς από το όμορφο και γειτονικό μας Αθαμάνιο, είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία να ολοκληρωθεί το έργο.

Αν δεν μπορέσετε να το κάνετε ούτε εσείς, μάλλον δεν θα γίνει ποτέ.( Η πρώτη χάραξη του δρόμου πρέπει να έγινε 100 χρόνια πριν, περίπου το 1924)!!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ελπίζω το μήνυμα να φτάσει στα χέρια σας.

Με τιμή .

Υ.Γ.

Η  ολοκληρωμένη μελέτη του έργου (εθν.οδός Τρίκαλα Άρτα, τμήμα Γέφυρα Αλεξίου Αρματολικό), βρίσκεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Με τιμή,

Πέτρος Τεντολουρης»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης