Η κοπή πίτας της LA FARM (φωτό)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας LA FARM AE το περασμένο Σάββατο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η Διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της εταιρείας. Η πίτα περιείχε 3 φλουριά αξίας 500 ευρώ ενώ μοιράστηκαν και  δώρα σε όλα τα παιδιά.

Την εταιρεία ίδρυσε πριν 60 χρόνια ο Αθανάσιος Πλεξίδας. Το οικογενειακό τυροκομείο που δημιούργησε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε γνωστό για την υπέροχη, γνήσια φέτα του, η οποία φτιαχνόταν με γάλα από τα αιγοπρόβατα της οικογένειας, αλλά και αυτά των συγχωριανών του.

Σήμερα την εταιρεία διαχειρίζονται τα αδέρφια Σωτήριος – Ευάγγελος – Χρήστος οι οποίοι έχουν εκτοξεύσει τη φήμη και την πελατεία της, ενώ ενεργό ρόλο έχουν αναλάβει οι κόρες των 2 πρώτων, Έλενα, Νάνσυ και Λένα.

Το ομαδικό πνεύμα, το ανθρώπινο δυναμικό, ο επαγγελματισμός και η ασφάλεια στον χώρο εργασίας αποτελούν τους κεντρικούς πυρήνες της εταιρείας. Η συνεργασία και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι ένας βασικός άξονας που εξασφαλίζει εδώ και χρόνια την επιτυχία, την πρόοδο και την εξέλιξη. Οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες στον τομέα της έρευνας και οι προμηθευτές εργάζονται καθημερινά, με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, ώστε τα προϊόντα να φτάνουν στους καταναλωτές ασφαλή, με όλα τα ποιοτικά και θρεπτικά συστατικά, διατηρώντας την πλούσια γεύση τους.

Η L.A. Farm A.E. είναι από τις πλέον σύγχρονες εταιρίες τυροκομικών προϊόντων στην ελληνική επικράτεια, η οποία συνδυάζει τη θεσσαλική παράδοση με τις συνεχείς επενδύσεις στην τεχνολογία, όπως οφείλει ένας ισχυρός Ελληνικός όμιλος.

Εκτός από τις εγκαταστάσεις παραγωγής φέτας και λευκών τυριών, η L.A. Farm A.E. διαθέτει ένα υπερσύγχρονο τμήμα συσκευασίας προϊόντων. Συνολικά, η βιομηχανία καταλαμβάνει έκταση 160.000 τ.μ., με εγκαταστάσεις που απλώνονται σε 50.000 τ.μ..

Αξίζει δε να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή κατατάσσεται ανάμεσα στις 500 ελληνικές επιχειρήσεις με τα μεγαλύτερα λειτουργικά κέρδη EBITDA.