Ροή Τοπικά

Κόμβο και στο ΤΕΦΑΑ φτιάχνει ο Μιχαλάκης. Έτοιμος σε 10 μέρες (video)

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς προχωρούν τα έργα στον περιφερειακό των Τρικάλων. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  πρόκειται για τον έναν από τους δέκα (10) συνολικά κόμβους που κατασκευάζονται με σχεδιασμό της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων και προσωπική μέριμνα και εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη. Ήδη παραδόθηκε πριν τα Χριστούγεννα ο κόμβος στο Ριζαριό (Ευρωπαϊκού επιπέδου) και εντός του επόμενου 10ημέρου θα παραδοθεί και αυτός μπροστά από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, στο σημείο όπου έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα καθώς διασταυρώνεται ο περιφερειακός, με τον δρόμο από και προς Μεγάλα Καλύβια.

Στα έργα βρέθηκε χθες για επιθεώρηση ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και είχε συνομιλία με τους μηχανικούς και εργολάβους του έργου. Απομένουν κάποιες τελευταίες εργασίες στον κόμβο και η ασφαλτόστρωσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κόμβος είναι σε σχήμα «οβάλ» λόγω της ιδιαιτερότητας του δρόμου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αμέσως μετά το πέρας των εργασιών στο ΤΕΦΑΑ θα αρχίσει η κατασκευή στη διασταύρωση-καρμανιόλα του Μύλου Τσαγκάδα. Υπολογίζεται να παραδοθεί και αυτός πριν το Πάσχα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης