Ροή Τοπικά

Οδηγίες προς τους ιδιοκτήτες καφέ-εστιατορίων των Τρικάλων, ενόψει “Μύλου”

Με τη δεύτερη συνάντηση με επιχειρηματίες των Τρικάλων (αυτή τη φορά από τον τομέα της εστίασης), προχωρά η συνεργασία της τρικαλινής κοινωνίας για τον 9ο Μύλο των Ξωτικών. Το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Τρικκαίων ο πρόεδρος της e-trikala  Γ. Κωτούλας και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Ζιώγας αντιστοίχως, συναντήθηκαν με επιχειρηματίες που διατηρούν καταστήματα εστίασης στα Τρίκαλα (η συνάντηση με τους επιχειρηματίες της διασκέδασης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα).
Συζητήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας, η βελτίωση των όρων φιλοξενίας των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών σε επίπεδο οργάνωσης, ετοιμασίας των καταστημάτων και εξυπηρέτησης των φιλοξενούμενων. Εγινε αναλυτική συζήτηση για τις επικείμενες δράσεις, ως προς τη συνεισφορά συνολικότερα της τρικαλινής αγοράς στην προεργασία για τον Μύλο των Ξωτικών. Τέθηκαν, ακόμη, ζητήματα σχετικά με τη γενικότερη εικόνα της πόλης, είτε στο κέντρο, είτε περιφερειακά. Επίσης, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα σχετικά με την καθαριότητα, την εφαρμογή του νόμου για το κάπνισμα, την ανακύκλωση, τους τρόπους καλύτερης συνεργασίας για την αποκομιδή απορριμμάτων.
Για μια ακόμη χρονιά,  Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ συνεργάζονται με τους ανθρώπους της τρικαλινής αγοράς για να ενισχύσουν το προφίλ και την εικόνα της πόλης, προς τους επισκέπτες – φιλοξενούμενους.
Εξάλλου ήδη στη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου είχε επιστήσει την προσοχή όλων, στην προσπάθεια ενίσχυσης αυτού του του θετικού προφίλ και των θετικών μηνυμάτων που εκπέμπονται από τη λειτουργία του Μύλου και συνολικότερα του Δήμου Τρικκαίων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης