Τοπικά

Οι μικροί μας ήρωες στα Τρίκαλα. Κρατάνε την πόλη καθαρή (φώτο)

Μπορεί εμείς να γκρινιάζουμε που είμαστε… στα σπίτια μας, αλλά κάποιοι δίνουν μάχη εκεί έξω.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων οι οποίοι καίτοι θα μπορούσαν να πάρουν άδεια… διαρκείας, δίνουν μάχη κάθε μέρα, πρωί-βράδυ, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Ζιώγα στο πλευρό τους, για να κρατήσουν την πόλη καθαρή, όπως προστάζει και ο ΕΟΔΥ.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζιώγας μιλάει συγκινημένος γι’ αυτούς… «Μου είπαν «η κοινωνία μας χρειάζεται Αντιδημαρχε» δε θα πάρουμε άδεια!… Δεν είναι απλά συγκινητικό, είναι ΑΞΙΟ, ότι πιο άξιο να αγωνίζεσαι μαζί τους καθημερινά για να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό. Ο Δήμαρχος μας από την πρώτη μας συζήτηση ήταν κατηγορηματικός, «Γιώργο κάνε ότι Πρέπει για να προμηθευτούμε τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας για το προσωπικό μας». Αγώνας δρόμου λοιπόν αλλά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το υλικό που χρειαζόμαστε γιατί επενδύουμε στο προσωπικό μας, στους ανθρώπους μας, στους συνεργάτες μας»!

«Για αυτό σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ» καταλήγει ο Ζιώγας «εσείς ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΤΙ, εμείς με ψυχραιμία δουλεύουμε  για το Δήμο Τρικκαιων, δηλαδή για όλους εσάς».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης