Ροή Τοπικά

«Οι προτάσεις ενός φιλελεύθερου», του Μικέλη Χατζηγάκη, στα Τρίκαλα (φωτό)

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων παρουσιάστηκε το βιβλίο του φέρελπι πολιτικού.

Πρόκειται για ένα ανθολόγιο άρθρων του Μικέλη Χατζηγάκη, που φιλοξενήθηκαν κυρίως στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» και δημοσίων τοποθετήσεών του τα τελευταία 2 χρόνια. Τον νεαρό πολιτικό, ο οποίος συνεχίζει την μακρά παράδοση της οικογένειας Χατζηγάκη που κατέχει θέση στη Βουλή (δια της εκλογής από το λαό) πλέον των 100 ετών, προλόγισαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Κώστας Τσιάρας, η βουλευτίνα Α΄ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη στον συντονισμό.

Και οι τρεις ομιλητές στάθηκαν στις εξαιρετικές σπουδές του νεαρού Χατζηγάκη, υπογραμμίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι τέτοιοι άνθρωποι να επιλέγουν να μπουν στην πολιτική και να διεκδικήσουν για τη γενιά τους. Ο ίδιος ο Μικέλης Χατζηγάκης στάθηκε στην αγάπη του για τον τόπο, τους λόγους που τον κάνουν να μπει στην πολιτική και ανέπτυξε μέρος των προτάσεών του για ένα φιλελεύθερο Κράτος Δικαίου, που θα καταστήσει ξανά την Ελλάδα ισχυρή δύναμη.

ΑΞΙΖΕΙ: Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο πατέρας του συγγραφέα, πρώην βουλευτής και υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης.

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν στελέχη όπως ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Σκρέκας, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, οι δήμαρχοι Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Μετεώρων Χρήστος Σινάνης, Πύλης Κώστας Μαράβας και Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, οι οποίοι ήταν παρόντες, όπως επίσης και η πλειοψηφία των αιρετών και εκπροσώπων φορέων του Νομού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης