Τοπικά

Οργώνει τα χωριά ο Γιάννης Μπουτίνας

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας και εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  Γιάννης Μπουτίνας , στα χωριά του νομού Τρικάλων και εισπράττει πέρα από μια γενικότερη αναγνωρισιμότητα και την καθολική αποδοχή των κατοίκων . Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  ανελλιπώς όλη την εβδομάδα γύρισε ,  είτε ομαδικά με συνυποψηφίους είτε μεμονωμένα ,  από το Μαλακάσι , την Πεύκη και την Τρυγόνα  μέχρι τον Βυτουμά , τη Μεγάρχη και το Καλονέρι . Στο Διπόταμο παρευρέθηκε στον εορτασμό του Αγίου Χριστοφόρου , στο Δενδροχώρι στον εορτασμό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και στο Βυτουμά στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Νικόλαο εκ Βουναίνοις .

Στο Μικρό Κεφαλόβρυσο και στην Πεύκη επισκέφθηκε τα λαογραφικά μουσεία τους  και μιλώντας με τους υπευθύνους τους ανακοίνωσε ένα σχέδιο καταγραφής και υποστήριξης των μουσείων του νομού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας , ώστε να δημιουργηθεί ένα δίκτυο μουσείων ίδιων κατηγοριών  , το οποίο θα παρέχει στον επισκέπτη έναν ολοκληρωμένο οδηγό .

Σκοπός του Κώστα Αγοραστού και της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι η ανάδειξη όλων αυτών των μικρών κοιτίδων πολιτισμού και η υποστήριξη τους.

Ανεβαίνοντας στο Ξυλοπάροικο και στην Πιαλεία βρήκε παλιούς γνωστούς  αλλά και στον Άγιο Βησσαρίωνα , τη Φιλύρα  και το Παλαιομονάστηρο συναντήθηκε και συνομίλησε με τους κατοίκους για τυχόν προβλήματα και λύσεις των .

Συνεχίζει δυναμικά , μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προεκλογικής εκστρατείας με γεμάτες μπαταρίες και πολύ καλούς οιωνούς  !!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης