Τοπικά

Ο Θ. Λιούτας στη Φλώρινα, ενόψει ΔΕΘ

Θεσμικές επαφές του βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. και συζήτηση για το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Λιούτας, μαζί με τον βουλευτή της Β’ Πειραιώς, Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον βουλευτή Πιερίας, Φώντα Μπαραλιάκο, επισκέφθηκαν τον αντιπεριφερειάρχη, κ. Ιωάννη Κιοσέ, τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βασίλη Γιαννάκη, καθώς και τους Δημάρχους Πρεσπών και Αμυνταίου, Παναγιώτη Πασχαλίδη και Άνθιμο Μπιτάκη. Επιπλέον επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στις επιχειρήσεις, ΕΡΓΟΝ ΑΤΤΕΒΕ, στα Λιγνιτορυχεία Αχλάδος, στη ΔΕΗ, σε πολλές ακόμη επιχειρήσεις, καθώς και στη ΝΟΔΕ Φλώρινας.

Στη συνέντευξη τύπου, με την οποία ολοκληρώθηκε η σειρά των επαφών, ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε ότι, «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήρθε να φέρει την ανάπτυξη. Με εργαλεία τη μείωση της φορολογίας, καθώς και την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, όπως στο Ελληνικό, το όφελος θα διαχυθεί σε όλη την Ελλάδα».

Επιπλέον, ο Θ. Λιούτας αναφέρθηκε στην ανάγκη της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομές, δηλώνοντας ότι, «σε περιοχές, όπως ο Νομός Φλώρινας που χαρακτηρίζεται από μεγάλη παράδοση στην παραγωγή ποιοτικών διατροφικών προϊόντων, η αγροτική ανάπτυξη είναι ένας εθνικός στόχος. Ακριβώς το ίδιο αφορά και την περιφέρεια των Τρικάλων, όπου εκλέγομαι».

Συγκεκριμένα, ως σημεία κλειδιά για την τόνωση της αγροτικής ανάπτυξης, ο Θανάσης Λιούτας ανέφερε τη μείωση της φορολογίας και την πάταξη των παράνομων ελληνοποιήσεων, τα οποία, όπως σημείωσε, αποτελούν βασικούς και άμεσους στόχους της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης