Ροή Τοπικά

Ο ιστορικός Μύλος των Τρικάλων που πωλείται προς 1.175.000 € (εικόνες)

Ο Μύλος Μπαλιάκου, ο οποίος λειτούργησε για έναν αιώνα στην περιοχή του Φλαμουλίου, πωλείται.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η λειτουργία του, ξεκίνησε περίπου στις αρχές του περασμένου αιώνα, το 1900 και συνεχίστηκε μέχρι τους σύγχρονους καιρούς όταν και έπειτα από μια πυρκαγιά κατέπεσε η στέγη του μοναδικής αρχιτεκτονικής κτιρίου. Ο Μύλος Μπαλιάκου και το αγροτεμάχιο  46.913 τμ, με πρόσοψη στην νέα Περιφερειακή οδό Τρικάλων – Πύλης, βρίσκεται ακριβώς δίπλα απ’ το ποδηλατοδρόμιο και το ΣΕΦΑΑ (Πανεπιστημιακή Σχολή Φυσικής Αγωγής).
Εντός του κτήματος υπάρχει πετρόκτιστο κτήριο που είχε τη χρήση νερόμυλου, και ακριβώς δίπλα ο μυλαύλακας. Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες:

Το αγρόκτημα βρίσκεται σε ένα φυσικό επίγειο παράδεισο που σχηματίζουν το ποτάμι και ο μυλαύλακας, έχει πρόσβαση στην περιφερειακή οδό αλλά και σε πλευρικούς δρόμους από κάθε πλευρά.
Οι επιτρεπόμενες Χρήσεις Γης είναι Κατοικία, Ξενοδοχείο, Ξενώνας, Κέντρο Αναψυχής, Εμπορικό Κέντρο, Αθλητικό Κέντρο, Ιπποφορβείο, Βενζινάδικο, Πάρκινγκ.
Το σημείο που βρίσκεται το αγρόκτημα είναι στην νοτιοανατολική πλευρά των Τρικάλων και έχει άμεση πρόσβαση στις νέες περιφερειακές οδούς προς Πύλη-Ελάτη-Περτούλι-Ασπροπόταμο, Καλαμπάκα-Μετέωρα, Καρδίτσα-Λίμνη Πλαστήρα.
Τιμή: 1.175.000€


Για την υπόδειξη του ακινήτου και επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
στο e-mail: vicky@bee-bougla.gr
στο γραφείο: Bee Bougla, Κτηματομεσιτικό Γραφείο, Ελ. Βενιζέλου 9, ισόγειο, Τρίκαλα,
στο τηλέφωνο: Τ.: 2431772913, Κ.: 6974760381, Βίκυ Μπούγλα, Σύμβουλος Ακινήτων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης