Πέθανε η εκ των ιδρυτών της ΒΙΟΣΕΡ, Βιργινία Κουφοπούλου

Σε ηλικία 84 ετών απεβίωσε μια εκ των δυναμικότερων και σπουδαιότερων γυναικών της πόλης. Η Βιργινία Κουφοπούλου, συνταξιούχος φαρμακοποιός, υπήρξε οραματίστρια και ανήσυχο πνεύμα.  Το 1983 στήριξε του εγχείρημα του συζύγου της Ιωάννη Κουφόπουλου ο οποίος μαζίμε άλλους πρωτοπόρους επιχειρηματίες της εποχής, εμπνεύστηκε και υπήρξε συνιδρυτής της ΒΙΟΣΕΡ, της σύγχρονης φαρμακευτικής βιομηχανίας που κυριαρχεί έκτοτε στο χώρο της υγείας στη χώρα μας και με σημαντικές εξαγωγές.

Ανέπτυξε σημαντική κοινωνική δράση και μέχρι πρόσφατα, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ήταν δυναμικά παρούσα παντού.

Η Βιργινία Κουφοπούλου, η Μίνα όπως τη γνώριζαν συγγενείς και φίλοι κηδεύεται το Σάββατο 26 – 1 – 2019  και ώρα  12.30 μ.μ.,  στο  Μητροπολιτικό Ιερό  Ναό  Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τα παιδιά της Μαρία Κουφοπούλου, Νίκο Κουφόπουλο και Ράνια Οικονόμου, εγγονή κι αδέλφια.

Η σορός θα μεταφερθεί στο Μητροπολιτικό  Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου , το Σάββατο 26 – 1 – 2019  και ώρα  11.30 π.μ.. Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων. Αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν σε Ευαγή Ιδρύματα.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».