Ροή Τοπικά

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο τ. δήμαρχος Χρ. Λάππας (video)

Τέλος εποχής για έναν από τους κορυφαίους αυτοδιοικητικούς που αναδείχθηκαν στα Τρίκαλα.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ο Χρήστος Λάππας ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης και κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ότι αποχωρεί έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια αφήνοντας χώρο στους νεότερους να εκφραστούν. Την επιστολή παραίτησής του είχε καταθέσει από νωρίτερα την Πέμπτη στον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, στην πρόεδρο του Δ.Σ. Νικολέτα Μπρουζούκη και στους επικεφαλής των παρατάξεων, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία, παρακαλώντας ωστόσο να γίνει δεκτή από την Παρασκευή, ώστε να συμμετάσχει για τελευταία φορά σε συνεδρίαση.

Ο Χρήστος Λάππας καίτοι θήτευσε μόλις 3,5 χρόνια ως δήμαρχος αφήνει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην πόλη. Κλήθηκε να κυβερνήσει ως πρώτος δήμαρχος του «Καλλικράτη»-με τη συνένωση των περιφερειακών Δήμων. Παρέλαβε ένα δυσβάσταχτο χρέος το οποίο με ορθή διαχείριση κατόρθωσε να μειώσει κατά 40%!… Ήταν ο δήμαρχος που διείδε τη δυναμική του «Μύλου των Ξωτικών» και έδωσε τη συγκατάθεσή του για να ανοίξει το Χριστουγεννιάτικο πάρκο, για το οποίο μιλάει σήμερα όλη η Ελλάδα. Επέμεινε, κόντρα σε πολλές άλλες απόψεις, στη μετατροπή των παλαιών φυλακών σε «Μουσείο Τσιτσάνη» και επί θητείας του άρχισαν και ολοκληρώθηκαν στο μεγαλύτερο ποσοστό τα έργα. Έκανε δεκάδες άλλες παρεμβάσεις, μικρές και μεγάλες.

Για την προσφορά του μίλησε ο διάδοχός του στο δημαρχιακό θώκο Δημήτρης Παπαστεργίου, με ιδιαίτερα θερμά λόγια, καθώς και ο διάδοχός του στην ηγεσία της παράταξης Κώστας Κρεμμύδας, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Γιώργος Καϊκης και Γιώργος Μητσιούλης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης