Πικρές αλήθειες Παπαστεργίου για όσους “ήρθαν να κάνουν ζημιά”

Με πολύ κόσμο και αιχμές ο δήμαρχος Τρικκαίων που διεκδικεί αυτδυναμία από την 1η Κυριακή.

Συγκεκριμένα όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  ο Δημήτρης Παπαστεργίου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοί του περιόδευσαν σε  Παλαιόπυργο, Αρδάνι, Ζηλευτή, Χρυσαυγή, με σαφή μηνύματα για νίκη από την 26η Μαΐου. Ο κόσμος που υποδέχθηκε τον δήμαρχο και εκ  νέου υποψήφιο ήταν πάρα πολύς, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που έγινε την 5ετία αυτή στα χωιά τους. Ύδρευση, υποδομές, αγροτικά ιατρεία, πλακοστρώσεις σε δρόμους, έργα σε πλατείες, αγροτική οδοποιία, βελτιώσεις σε πεζοδρόμια, καθαρισμούς ρεμάτων, ηλεκτροφωτισμούς και βελτιώσεις γηπέδων, βελτιώσεις σε κοιμητήρια, ελαιοχρωματισμούς σχολείων που λειτουργούν, συντήρηση άλλων κτηρίων, προγράμματα για δωρεάν γεύματα σε μαθητές και άθληση για γυναίκες.

Αιχμές για συνδυασμούς του… παρά 2΄

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου πάντως υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρός για αντίπαλους συνδυασμούς κάνοντας αναφορές σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ που συγκροτήθηκαν σχεδόν «δύο λεπτά πριν τα μεσάνυχτα», χωρίς καν πρόγραμμα, απλώς για να κάνουν ζημιά.

Προσπερνώντας αυτά ο δήμαρχος έκανε μια καθαρά πολιτική ομιλία και αναφέρθηκε:
– Στη ΔΥΝΑΜΗ που δίνουν οι πολίτες για την 1η Κυριακή, ώστε από τη Δευτέρα να συνεχιστούν τα έργα
– Στη ΣΤΗΡΙΞΗ των χωριών για να παραμείνει ο πολίτης στον τόπο του
– Στο ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ για τον ΧΥΤΑ με τα 31.000.000€, στη βάση των γενναίων αποφάσεων της δημοτικής αρχής Πούλιου
– Στη ΒΕΛΤΙΩΣΗ των υποδομών με την ύδρευση
– Στα ΑΠΙΘΑΝΑ που λέγονται από λίγους στα Τρίκαλα, για τις λακκούβες. Και αναρωτήθηκε: «Υπάρχει Δήμαρχος, που θα είχε χρήματα και δεν θα έκλεινε τις λακκούβες; Υπάρχει Δήμαρχος που θα είχε χρήματα στο ταμείο και δεν θα βελτίωνε δρόμους και πεζοδρόμια»; Και έκλεισε, έτσι, τη δήθεν συζήτηση και τη δήθεν κριτική από ελάχιστους.

– Στα ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, που όμως δεν εμπόδισαν το τρέξιμο, το ψάξιμο, την εύρεση προγραμμάτων για να γίνουν έργα αναγκαία για όλους
– Στους – Στη ΝΙΚΗ της πιο δυνατής και έμπειρης ομάδας, των στελεχών της «Επανεκκίνησης», που δίνουν παντού το παρών
– Στη ΝΙΚΗ των ίδιων των πολιτών, που από τις 27 Μαΐου θα συνεχίσουν να στηρίζονται και να στηρίζουν, να δέχονται και να προσφέρουν, να συνεργάζονται και να διεκδικούν.
Στη μεγάλη συγκέντρωση στον Παλαιόπυργο, το κέντρο της περιοχής, ο Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε και σε ειδικότερα ζητήματα.