Πρωτοφανές σκηνικό με ξυλοδαρμό επιχειρηματία και καταγγελίες στα Τρίκαλα

Οικονομικές διαφορές επέφεραν άγριο καυγά μεταξύ γνωστών Τρικαλινών, με τον έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται τραυματίας στο Νοσοκομείο και τον δικηγόρο του να καταγγέλλει «ομηρία» του πελάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η ένταση μεταξύ των συνολικά έξι (6) εμπλεκόμενων (οι 5 με τον 1) στην υπόθεση διαρκεί μέρες τώρα και κορυφώθηκε την Παρασκευή, όταν και οι δυο φέρονται να άδειασαν από εμπόρευμα και χρήματα το κατάστημα του επιχειρηματία τον οποίο κατηγορούν ότι τους χρωστάει μεγάλο χρηματικό ποσό. Η συνέχεια δόθηκε στο σπίτι του επιχειρηματία (οι έξι άντρες είναι γνωστοί μεταξύ τους)  με έντονη φασαρία η οποία προκάλεσε και την αναστάτωση των γειτόνων. Ο επιχειρηματίας φέρεται να καταγράφηκε να «ομολογεί» ότι χρωστάει συγκεκριμένο ποσό και τελικά στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μετέβησαν στην Α.Δ. Τρικάλων, με την κάθε πλευρά να καταθέτει τη δικιά της εκδοχή και τους πέντε να ζητούν τη σύλληψη του επιχειρηματία για χρέη. Αυτό δεν ήταν δυνατόν να συμβεί καθώς η καταγγελία δεν στήριζε αυτόφωρο αδίκημα.

Στις 6 το πρωί ειδοποιήθηκε ο δικηγόρος του επιχειρηματία και κλήθηκε η αστυνομία στο σπίτι του, προκειμένου να καταγραφεί το γεγονός, αλλά και οι ζημιές στο χώρο και στο αυτοκίνητό του.

Στις 6.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε άθλια ψυχολογική και σωματική κατάσταση ο επιχειρηματίας εισήχθη τραυματίας στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται με την οικογένειά του στο πλευρό του, ενώ ο δικηγόρος αυτού  ετοιμάζει καταγγελία και μηνύσεις, μιλώντας για «ξυλοδαρμό, οικονομικές διαφορές σε σχέση με υπόθεση δανεισμού με τόκους, βαρύ ξυλοδαρμό, παράνομη κατακράτηση, παράνομη εισβολή στην οικία του, εκβίαση, ληστεία και πολλά άλλα που αφορούν κακουργηματικές πράξεις».

ΑΞΙΖΕΙ: Η καταγγελία για ξυλοδαρμό δεν φαίνεται να αφορά όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.