Τοπικά

Πως ο Αγοραστός δείχνει… την έξοδο από την κρίση

Ρεαλιστικές προτάσεις καταθέτει στο Μαξίμου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο Κώστας Αγοραστός επιμένει σε ένα τρίπτυχο που θα πρέπει να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα προκειμένου η χώρα μας να αποφύγει το δυνατόν τις οικονομικές συνέπειες της κρίσης. Μιλάει για «χρυσή ευκαιρία για εφαρμογή της Περιφερειακής Διακυβέρνησης» καθώς ειδικά τώρα οι πολίτες χρειάζονται άμεσα λύσεις από τον πιο κοντινό σε αυτούς πυλώνα εξουσίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας συγκεκριμενοποιεί τις προτάσεις του στο τρίπτυχο «Ταχύτητα-μέσα σε 15 μέρες να επιλύνονται όλα τα προβλήματα που προκύπτουν, Αυτοματοποίηση-με περιορισμό της γραφειοκρατίας σε όλους τους τομείς και Περιφερειακή Διακυβέρνηση-ώστε άμεσα να χαράσσεται η πολιτική που θα ακολουθείται αποφεύγοντας το λαβύρινθο των δεκάδων Υπουργείων».

Η πιο σημαντική πρόταση του Κώστα Αγοραστού έρχεται ως προς την «προεξόφληση του μέλλοντος» δηλαδή να πέσουν ΤΩΡΑ στην αγορά τα χρήματα του ΕΣΠΑ που προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια. «Τώρα τα χρειάζεται η οικονομία για να στηριχθεί στα πόδια της» λέει «τώρα είναι οι μεγάλες ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί. Το μέλλον θα είναι διαφορετικό και θα μπορέσουμε να το προσεγγίσουμε τότε και αναλόγως των συνθηκών».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης