Ροή Τοπικά

Ρομαντικό!… Της έκανε πρόταση γάμου στη… μέση της Ασκληπιού (video)

Την επέτειο της γνωριμίας τους ο Γιώργος Ιορδανίδης χάρισε δαχτυλίδι στην αγαπημένη του Λίλια Κώτση, στο σημείο όπου έδωσαν το… πρώτο τους φιλί!

Πριν 7 χρόνια, παραμονή Χριστουγέννων ο Γιώργος και η Λίλια γνωρίζονταν στο Deals (… τότε, σήμερα FRAME). Αγαπήθηκαν πολύ, κράτησαν ο ένας το χέρι του άλλου και αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, ταξιδεύοντας στον κόσμο μέχρι να εγκατασταθούν στην Ελβετία, όπου ο νεαρός Ιροδανίδης (γιος του θρυλικού ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ και προπονητή της Εθνικής Ελπίδων σήμερα, Μιχάλη Ιορδανίδη) ασχολείται με τα ναυτιλιακά και η νεαρά κυρία Κώτση (θυγατέρα του γνωστού ιατρού της πόλεως Νίκου Κώτση) εργάζεται ως εκπαιδευτικός.

Νωρίς το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων και δίχως κανείς να γνωρίζει τίποτα, κι ενώ τα παιδιά περπατούσαν στην Ασκληπιού ο Γιώργος γονάτισε μπροστά στο FRAME και προσέφερε δαχτυλίδι στη Λίλια και της ζήτησε να τον παντρευτεί!… Μετά την αρχική της έκπληξη, όπως φαίνεται και στο βίντεο του trikalavoice.gr η Λίλια δέχθηκε με χαρά και συγκίνηση.

Αμέσως ενημέρωσαν τις οικογένειές τους και παρατέθηκε γεύμα στο «Ουζερί ο Βασίλης», όπου διακρίνονται οι δυο νέοι, οι γονείς τους Μιχάλης-Χριστίνα Ιορδανίδη, Νίκος-Λιάνα Κώτση και ο… εν δυνάμει κουμπάρος Νίκος Λαζαρίκος!!!…

Ευχές στα δυο παιδιά να ζήσουν και με το καλό να προχωρήσουν εις γάμο κοινωνία. Στους γονείς δε να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένοι… όσο σήμερα!!!…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης