Τοπικά

Σε ομηρία 1.000 άτομα στα Τρίκαλα… δεν μπορούν να πάρουν δίπλωμα!!!

Απίστευτα πράγμα στην Ελλάδα του 2019, λόγω της παρατεταμένης αποχής των εξεταστών. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  έχουν να διεξαχθούν εξετάσεις οδήγησης στα Τρίκαλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο (!!!) και ουδείς μπορεί να πει με ασφάλεια αν και… πότε θα γίνουν ξανά. Συνέπεια αυτού είναι πλέον των 1.000 ατόμων στα Τρίκαλα και άνω των 70.000 πανελλαδικά να παραμένουν εγκλωβισμένα και να μην μπορούν να πάρουν δίπλωμα οδήγησης!!!…

Παρέμβαση επί του θέματος υποχρεώθηκε να κάνει και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ως πρόεδρος της ΕΝ.ΠΕ., ο οποίος συναντήθηκε με εκπροσώπους εκπαιδευτών οδήγησης. Τους μετέφερε την πληροφόρηση που είχε από τον Υπουργό μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζη ότι  το σχετικό Νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών έχει κατατεθεί στη γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης κι έχει αποσταλεί στα συναρμόδια Υπουργεία και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κ. Αγοραστός δήλωσε ότι προτρέπει δημόσια «τους εξεταστές να ξεκινήσουν αμέσως τις εξετάσεις και την Κυβέρνηση να αναστείλει την εφαρμογή του άρθρου 65 του Νόμου 4530/2018»

«Τα συναρμόδια Υπουργεία έχουν την απόλυτη ευθύνη για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με τις εξετάσεις για τη χορήγηση αδειών οδήγησης και την «ομηρία» περισσότερων από 70.000 που περιμένουν να δώσουν εξετάσεις», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αγοραστός ζητώντας άμεσα λύση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης