Ροή Τοπικά

ΣΟΚ από το χαμό της 19χρονης Μάρθας Πουμάνα σε τροχαίο

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον άδικο χαμό της κοπέλας σε τροχαίο το μεσημέρι της Τετάρτης (δείτε ΕΔΩ).

Εντωμεταξύ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr τραγικές συμπτώσεις συνθέτουν το σενάριο του τραγικού δυστυχήματος. Συγκεκριμένα η άτυχη Μάρθα Γ. Πουμάνα κινούνταν μαζί με συνομήλικη φίλη της με δίκυκλη μοτοσικλέτα με επί της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας με κατεύθυνση προς Λάρισα.

Στο ύψος των Γεωργανάδων παρουσίασε πρόβλημα το δίκυκλο και βγήκαν σε κατάστημα στον παράλληλο δρόμο. Επικοινώνησαν με τους δικούς τους οι οποίοι ξεκίνησαν από Τρίκαλα για να πάρουν τα κορίτσια και να φορτώσουν τη μοτοσικλέτα. Εντωμεταξύ η μοτοσικλέτα επανήλθε και τα κορίτσια έκαναν αναστροφή στον κόμβο προς Τρίκαλα και περίμεναν στην άκρη του δρόμου, κάτω από μια σκιά ενός δέντρου, τους δικούς τους.

Ο θείος της 19χρονης έφτασε πολύ γρήγορα, πέρασε από μπροστά τους με κατεύθυνση προς Λάρισα, τις χαιρέτησε και μέχρι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω και να κάνει αναστροφή και αυτός προς Τρίκαλα το κακό είχε γίνει. Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε νεαρός και κινούνταν προς Τρίκαλα χτύπησε το μηχανάκι και την άτυχη Μάρθα, ενώ η φίλη της έμεινε εμβρόντητη καθώς ξαφνικά χάθηκε από μπροστά της και η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά.

Τραγική ειρωνεία; Η άτυχη Μάρθα την Πέμπτη είχε τα γενέθλιά της. Έκλεινε τα 19 της χρόνια και με όνειρα πολλά ξεκινούσε τη νέα της ζωή.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης