Σταύρος Τραγάνης: «Ενωμένοι για τη Θεσσαλία της καρδιάς μας»

Μήνυμα του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου της παράταξης του Νίκου Τσιλιμίγκα.

Ο Σταύρος Τραγάνης αρθρώνει αντιπολιτευτικό λόγο, παρουσιάζεται ενωτικός και θέτει τους στόχους της επόμενης Περιφερειακής Αρχής. Αναλυτικά:

«Φίλε και φίλοι

Αυτή τη Κυριακή προσερχόμαστε στις κάλπες για να αναδείξουμε τα νέα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Καλούμαστε να επιλέξουμε τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τους περιφερειακούς συμβούλους. Η ψήφος μας είναι κρίσιμη γιατί θα καθορίσει τις τύχες του τόπου μας την επόμενη 4ετία. Δεν μηδενίζουμε τίποτα, δεν ισοπεδώνουμε τίποτα. Ωστόσο οφείλουμε να παραδεχτούμε πως θέλουμε μια καλύτερη Θεσσαλία. Θέλουμε μια Περιφέρεια και έναν περιφερειάρχη που θα λειτουργεί ενωτικά, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, άλλων εποχών. Που θα μπορεί να χαράξει μια στρατηγική για τα επόμενα χρόνια και θα δουλέψει σκληρά για να πετύχει τους στόχους του.

Δεν αρκούν τα τσιμέντα και φαραωνικές εργολαβίες για τη Θεσσαλία μας. Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στον αγρότη και στο κτηνοτρόφο, δίπλα στον έμπορο και τον επιχειρηματία.

Να τους στηρίξουμε με νέα προγράμματα τα οποία θα διασφαλίσουν την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων τα οποία θα βγουν στις αγορές.

Να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις. Να πείσουμε μεγάλες εταιρείες να έρθουν και να επενδύσουν στην περιοχή μας. Να έχουμε να τους παρουσιάσουμε ένα σχέδιο ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια.

Φίλες και φίλοι

17 χρόνια διακυβέρνησης της Π.Ε. Τρικάλων από μια παράταξη, είναι πολλά. Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Όλοι μαζί να χτίσουμε γέφυρες και να ανοίξουμε εκείνους τους δρόμους  που οδηγούν στην πραγματικά βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Για μας και τα παιδιά μας

Για τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Σταύρος Τραγάνης

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ»- Ν. Τσιλιμίγκα»