Τοπικά

Στο Βαθύρρευμα για την Εορτή του Αγίου Πνεύματος ο Κώστας Σκρέκας

«Στη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, την Εορτή του Αγίου Πνεύματος, στο ομώνυμο εκκλησάκι, στο Βαθύρρευμα, παραβρέθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουλίου ο κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο Βουλευτής Τρικάλων παρακολούθησε την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο εκκλησάκι και στη συνεχεία την αρτοκλασία και τον χαιρετισμό της εικόνας από τον κόσμο που κατέκλυσε την περιοχή από τα γύρω ορεινά χωριά του Δήμου Πύλης.

«Το Άγιο Πνεύμα είναι η πηγή της αλήθειας και η αποδοχή του αναφέρεται ως αναγέννηση. Η μεγάλη δύναμη του Αγίου Πνεύματος είναι σήμερα πιο πολύ από ποτέ απαραίτητη για το Έθνος μας ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε την αναγέννηση της Πατρίδας μας και να χαράξουμε μια νέα πορεία με περισσότερο φως, δικαιοσύνη και αγάπη», δήλωσε ο κ. Κώστας Σκρέκας.

«Οι πολιτιστικές παραδόσεις θωρακίζουν την ενότητα του λαού μας και διασφάλισαν την επιβίωση μας και στις πιο δύσκολες περιόδους της Ιστορίας μας. Χωρίς πολιτισμό δεν υπάρχει ισχυρή εθνική ταυτότητα και προοπτική για το μέλλον» προσέθεσε.

Στη συνέχεια, ο Πρώην Υπουργός επισκέφθηκε τα Στουρναραίικα, όπου και συζήτησε με κατοίκους της περιοχής.

Το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου ο κ. Κώστας Σκρέκας επισκέφθηκε την Καλομοίρα, το Ματονέρι, τα Αμπελάκια, τον Αμάραντο, την Καστανιά και το Ελάφι. Το απόγευμα βρέθηκε στην Εκκλησία των Γόμφων και συνέχισε στην Πιαλεία, τη Φιλύρα και το πανηγύρι του Αγίου Βησσαρίωνα.

Ο Βουλευτής Τρικάλων παρουσίασε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη της Περιφέρειας και του πρωτογενή τομέα. Κοινό συμπέρασμα από τον πλούσιο διάλογο που είχε με τους κατοίκους των χωριών είναι ότι οι μειώσεις των φόρων που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ενισχύσουν το εισόδημα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Στόχος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ο κ. Κώστας Σκρέκας, είναι να επενδύσουμε στην ανάπτυξη των υποδομών, να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και να επιταχύνουμε τον χρόνο καταβολής των αποζημιώσεων».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης