Τοπικά

Τη Δευτέρα το βράδυ η επίσημη πρώτη του Σακελλαρίου στη Φαρκαδόνα

Ήταν θρυλούμενο, γίνεται πράξη. Ο Γιάννης Σακελλαρίου κατέρχεται και επίσημα για δήμαρχος Φαρκαδόνας, επικεφαλής της «Νέας Πνοής Δημιουργίας».

Η πρώτη συγκέντρωση του γιατρού, ο οποίος επιστρέφει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επικεφαλής ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου, διεκδικώντας τη δημαρχία του Δήμου Φαρκαδόνας θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στην έδρα του Δήμου, στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας.

Κατά τη διάρκεια αυτής ο Γιάννης Σακελλαρίου θα παρουσιάσει τους βασικούς στόχους και τις αρχές του συνδυασμού του, με τους συνεργάτες του να επιμένουν για όραμα «ανάπτυξης-ευημερίας – ποιότητας ζωής στον Δήμο».

Όπως λένε οι συνεργάτες του «ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σακελλαρίου προσκαλεί όλους όσοι μοιράζονται μαζί του την αγάπη και το ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον του τόπου να προσέλθουν στην ανοιχτή συγκέντρωση και να συμμετέχουν στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για έναν Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, κοντά στους δημότες του. Σε αυτή την νέα διαδρομή πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι Πολίτες και μαζί τους πάμε να εδραιώσουμε μια Νέα Εποχή στη σχέση Δημότη  και Δήμου».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης