Ροή Τοπικά

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Γεωργολιό (φωτό)

Δεκάδες Τρικαλινοί, προσωπικότητες απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Δευτέρας τον τέως βουλευτή της Ν.Δ..

Η Εξόδιος Ακολουθία του αειμνήστου Κώστα Γεωργολιού εψάλη εκ του Κοιμητηριακού Ναού του Χολαργού. Η σύζυγός του Έλενα και τα δυο τους παιδιά, Αλέξανδρος και Πάνος Γεωργολιός εμφανώς συγκινημένοι είπαν το στερνό αντίο στον δικό τους άνθρωπο.

Ήταν εκεί πολλοί συγγενείς και φίλοι, συνάδελφοί του, ο νυν βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας οι πρώην βουλευτές Τρικάλων Σωτήρης Χατζηγάκης, Θεόδωρος Σκρέκας (γραμματέας πρώην βουλευτών της Ν.Δ.), Νίκος Λέγκας, Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πρώην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων Ιωάννης Κουτσονάσιος, ο πρώην αντινομάρχης Γιώργος Γεωργίου, πολλοί πρώην βουλευτές κ.α..

Ο Κώστας Γεωργολιός υπήρξε έντιμος και ειλικρινής καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, πετυχημένος φροντιστής-μαθηματικός στα Τρίκαλα και «στρατιώτης» της Ν.Δ. την οποία υπηρέτησε ως βουλευτής από το 1990 έως το 1996, ενώ με τη στήριξή της κατήλθε υποψήφιος δήμαρχος και νομάρχης Τρικάλων.

Ο Θεός να τον αναπαύει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης