Ροή Τοπικά

Τραγικό. Βίντεο ανέβασε πριν τη μοιραία πτώση ο 15χρονος Μάριος

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη στα Τρίκαλα από τον θάνατο του μικρού Μάριου Ψύλλη.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ) ο 15χρονος μαθητής του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων βρέθηκε στο κενό από την ταράτσα της 4όροφης οικοδομής όπου ζούσε με την οικογένειά του και ενώ γυμνάζονταν με τους φίλους του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό εξακολουθούν να διερευνώνται, αν και οι πληροφορίες μιλάνε για ελιγμούς που έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ.

Όπως αποκαλύπτει το trikalavoice.gr δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία πτώση ο Μάριος πόσταρε και βιντεάκι στην προσωπική του σελίδα ταγκάροντας τους φίλους του και δείχνοντας πόσο διασκέδαζαν. Η συνέχεια ήταν τραγική.

Σε κατάσταση σοκ φίλοι και οικογένεια

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι φίλοι του παιδιού, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, Κώστας και Ουρανία Ψύλλη, καθώς και τα αδέρφια του Μάνθος και Άννα. Ο 15χρονος Μάριος θα κηδευτεί σήμερα Μεγάλη Δευτέρα στις 5.30 το απόγευμα, εκ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 4.30 μ.μ., ενώ η ταφή θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο.

Τα της τελετής επιμελείται το γραφείο τελετών «Άρχων Μιχαήλ» (Όθωνος 24-τηλ. 2431073200).

Συλλυπητήρια μηνύματα

Εντωμεταξύ συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσαν οι διδάσκοντες και οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου της πόλης: «Συγκλονισμένη είναι η σχολική μας κοινότητα, μαθητές  και καθηγητές, για τον τραγικό θάνατο του Μάριου Ψύλλη, μαθητή της Γ’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου. Τη Μ. Δευτέρα, 22-4-2019 και ώρα 17:30, μαθητές και καθηγητές του  Γυμνασίου μας θα παραστούν σύσσωμοι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για να αποχαιρετήσουν τον Μάριο».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε επίσης το Σωματείο Καθαριστριών του Ν. Τρικάλων, καθώς η μητέρα του παιδιού είναι σχολική καθαρίστρια: «Το Σωματείο Καθαριστριών & Καθαριστών Ν.Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη του χωρίς να υπάρχουν λόγια παρηγοριάς  στην Οικογένεια της συναδέλφου Σχολικής Καθαρίστριας Ουρανίας Ψύλλη  για την απώλεια του γιού της Μάριου Ψύλλη που ”έφυγε ” τόσο νωρίς.

 Όλοι οι συνάδελφοι είναι συντετριμμένοι και  συμπαρίστανται στο βαθύ πένθος της οικογένειας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης