Ροή Τοπικά

Υποψήφια με Παπαστεργίου η Λευκία Αναστασοπούλου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πρόδρομο του πρώην Δήμου Κόζιακα. Είμαι σύζυγος του προαποβιώσαντος Δημητρίου Οικονόμου, που καταγόταν από το Μικρό Κεφαλόβρυσο του πρώην Δήμου Φαλώρειας,και μητέρα δύο ενήλικων τέκνων.  Το 2008 έχασα τον σύζυγό μου σε Τροχαίο Δυστύχημα και αναγκάστηκα να κάνω δύο δουλειές για να σπουδάσω να παιδιά μου.Αυτό , με έκανε πιό δυνατή και με γέμισε με χαρά , όταν τα παιδιά μου αποφόιτησαν.

Αποφοίτησα από το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Τρικάλων το έτος 2009. Ακολουθώντας την δια βίου Μάθηση έχω παρακολουθήσει το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ραδιόφωνικό Εργαστήριο» που διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ) και της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης του Νομού Τρικάλων καθώς και τους κύκλους σπουδών και τις διαλέξεις της Ακαδημίας Πολιτών στα Τρίκαλα από το 2011 μέχρι και σήμερα.

Ασχολούμαι με τα κοινά και δη ,με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2006 όταν για πρώτη φορά εκλέχτηκα Τοπικός Σύμβουλος του Δημοτικού διαμερίσματος Μικρού Κεφαλοβρύσου του πρώην Δήμου Φαλώρειας. Το 2010 ήμουν υποψήφια στο ψηφοδέλτιο «ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ», για την Περιφερειακή Ενότητα Φαλώρειας του Δήμου Τρικκαίων και εκλέχτηκα πρώτη επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος. Ήμουν γραμματέας του συλλόγου αποφοίτων του 1 ΣΔΕ Τρικάλων «Ακαδημία Πλάτωνος», που δραστηριοποιείται και συμμετέχει ,πάντα με την εθελοντική προσφορά των μελών του, στα κοινωνικά δρώμενα και προβλήματα.

Συγκεκριμένα συμμετείχα εθελοντικά σε δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2012 και 2013, όπως στην υλοποίηση του προγράμματος της Κινητής Μονάδας του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας η οποία σε συνεργασία με άλλους φορείς της πόλης μας και με τον Δήμο Τρικκαίων πρόσφερε στον τομέα ,του προλυπτικό πλυθησμιακό, έλεγχο, για τον Καρκίνο του μαστού και του τραχήλου σε γυναίκες του Νομού μας. Συμμετέχω επίσης σε όλες τις εθελοντικές δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς είμαι εθελόντρια με Πτυχίο Εθελοντή Νοσηλευτή του τομέα Νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού και με πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις πρώτες βοήθειες

Προσηλωμένη, στις αρχές της εντιμότητας, της εργατικότητας, της νομιμότητας και της δικαιοσύνης έχω καθημερινά τη χαρά να ανταλλάσω μαζί σας απόψεις για την αγορά, την κοινωνία και την οικονομία της πόλης μας.

Για τον λόγο αυτό και κυρίως , για τις  ιδιαίτερα για τις ευπαθείς ομάδες, που επηρεάζονται περισσότερο από τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι ,με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά το 2014 στηρίζοντας, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του Ν. Τρικάλων ,τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον κ. Κώστα Αγοραστό και Αντιπεριφερειάρχη Ν. Τρικάλων τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Υπό αυτό το πρίσμα έρχεται η ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση από τον Δήμαρχο τρικάλων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου,έτσι ώστε, να βρεθώ ένα βήμα πιο κοντά στο κέντρο λήψης αποφάσεων. Να γίνω μέλος μιας ανανεωμένης και ταυτόχρονα έμπειρης δημοτικής ομάδας. Μιας ομάδας που στόχο έχει μέσα μια νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές να οδηγήσει με σιγουριά και ασφάλεια το Δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης τη δεκαετία που έρχεται.

Σας καλώ όλες και όλους να συνάψουμε μια έντιμη συμφωνία μεταξύ μας για την επόμενη μέρα βασισμένη σε δύο άξονες.

Ο πρώτος άξονας αφορά στον τρόπο επικοινωνίας μας.

Προσωπική μου ηθική δέσμευση να μην χαθεί η ταυτότητα που εμείς μαζί του δώσαμε μέσα από την συνεργασία μας τα προηγούμενα χρόνια. Επιλύουμε τα θέματά μας με ανοιχτές πόρτες και συζητήσεις με τους δημότες.

Ο δεύτερος άξονας είναι ακριβώς το επόμενο στάδιο. Γινόμαστε χρηστικοί συνομιλητές, συνθέτουμε απόψεις και συνδιαμορφώνουμε πολιτικές που αναβαθμίζουν το βιοτικό μας επίπεδο.

Μ΄ αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Η εμπιστοσύνη σας θα γίνει η δική μου ευκαιρία να αγωνιστώ στο μέτρο που μου αναλογεί για έναν δήμο κοινωνικά δίκαιο και οικονομικά δυνατό.

Λευκία Αναστασοπούλου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος της «Επανεκκίνησης ν2»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης