Τοπικά

Υποψήφιος στο Τοπικό Τρικάλων του Παπαστεργίου, ο Μπουκοβάλας

Ο Στέφανος Μπουκοβάλας, ένα νέο παιδί, αστυνομικός στο επάγγελμα, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δημήτρη Παπαστεργίου και κατέρχεται με την «Επανεκκίνηση ν2» υποψήφιος σύμβουλος στο Τοπικό Τρικάλων. Σε μήνυμά του αναφέρει:

«Επανεκκίνηση τώρα ! Vol2. 
Τα Τρίκαλα μπροστά ..! 
Με λίγα λόγια ένας συνδυασμός δημοτικής αρχής που σε βάθος 5 ετών από το 2014 με έκανε να ενταχθώ και να πορευτώ ως τοπικός σύμβουλος σε μια ομάδα με άξιους , ικανούς και έμπειρους ανθρώπους ο καθένας στους τομείς του…! 
Όλα αυτά υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Δημήτρη Παπαστεργίου,  Δημάρχου Δήμου ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ. Ενος αδιαμφισβήτητα αξιου ανθρώπου που συνέβαλε τα μεγιστα από τη θέση του Δημάρχου συμμαζεύοντας κυριολεκτικά το Δήμο σε όλα τα επίπεδα και αναδεικνύοντας τον στο Πανελλήνιο και όχι μόνο. Αυτή λοιπόν η δημοτική αρχή ζητάει εκ νέου απ τους Τρικαλινούς πολίτες να βρίσκεται εκεί και την επόμενη μέρα των εκλογών..! 

Στην προσπάθεια αυτή θέτω και εγώ τον εαυτό μου ΞΑΝΑ στο πλευρό του Δημήτρη ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ζητώντας από εσάς με σεβασμό και εκτίμηση τη στήριξη σας στις Δημοτικές Εκλογές την 26η Μαΐου..! 
….για τα Τρίκαλα που αγαπάμε ακόμα πιο μπροστά…»!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης