Αθλητισμός

Άσσος η Έλφσμποργκ, αμφίσκορο στο Χέλσινγκμποργκ

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Δευτέρας (29/07) παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει δράση σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως επίσης σε Αργεντινή και Βραζιλία. Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρία αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος, δύο από τη Σουηδία κι ένα από τη Γαλλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η bet365.Πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Κερδίζει η Έλφσμποργκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το Έλφσμποργκ – Κάλμαρ. Η Έλφσμποργκ εξακολουθεί να περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές που αγνοεί το «τρίποντο» (0-3-4), απέχοντας πέντε πόντους από τις επικίνδυνες θέσεις. Η Κάλμαρ, από την άλλη, πάει από το κακό στο χειρότερο, ηττήθηκε στις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές, μετρώντας μόλις ένα «τρίποντο» στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις της (1-5-6, στα έξι απ’ τα οκτώ πιο πρόσφατα έμεινε άσφαιρη). Επίσης, χάνει σημαντικό μέρος της δύναμής της μακριά από την έδρα της και ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες στο Μπορός (τιμωρημένος ο χαφ Χάλμπεργκ, τραυματίες οι αμυντικοί Νούρι, Β. Ελμ, οι μέσοι Ρ. Ελμ, Γιόχανσον και ο επιθετικός Ντιούφ). Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.10.

Γκολ εκατέρωθεν στο “Ολίμπια”

Συνεχίζουμε με το Χέλσινγκμποργκ – Έρεμπρο. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πρώτη ήττα με τον νέο τεχνικό στον πάγκο, χάνοντας από την ΑΪΚ με το καθαρό 2-0 στη Στοκχόλμη. Έχει αποκτήσει διαφορά τεσσάρων πόντων από τα μπαράζ παραμονής και θέλει να επανέλθει στις νίκες, προκειμένου να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη, η Έρεμπρο επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα, ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες, διαλύοντας με 4-0 τη Φάλκενμπεργκ εντός έδρας. Το ηθικό της τονώθηκε και πάει με καλή ψυχολογία στο Σκόνε, με μοναδικό στόχο να πάρει αποτέλεσμα. Αμφότερες οι ομάδες θα αναζητήσουν τη νίκη, οι γηπεδούχοι θα βρουν ένα γκολ στην έδρα τους, περιμένουμε να πράξουν το ίδιο και οι φιλοξενούμενοι. Επιλογή μας λοιπόν, αποτελεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Με το «δεξί» η Λοριάν

Κλείνουμε με το Λοριάν – Παρί. Η Λοριάν απέτυχε να διεκδικήσει την άνοδο στη Ligue 1 την περσινή σεζόν, έχασε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ στην ισοβαθμία από τη Λανς (είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων). Θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα τη φετινή χρονιά και σε αυτή την προσπάθεια η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει με άλλον προπονητή στον πάγκο. Ο Λαντρό απολύθηκε, με τον Πελισιέ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Ο 53χρονος τεχνικός ανέβασε τη σεζόν 2017-2018 την Αμιάν στη μεγάλη κατηγορία και την κράτησε δύο σερί χρονιές. Σε μεταγραφικό επίπεδο βγήκε κερδισμένη και προσφέρεται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Στην αντίπερα όχθη, η Παρί έκανε μια αξιόλογη πορεία πέρσι, μπήκε στα πλέι οφ, αλλά αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τη Λανς στα πέναλτι. Και φέτος αναμένεται να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία, βασική προτεραιότητα είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Η Λοριάν, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της και μπορεί να μπει δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα. Κρατάμε τον άσσο σε απόδοση 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης