Αθλητισμός

Έλαμψαν οι μικροί παλαιστές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά στην Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο παιδικό τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Στους αγώνες οπου ο συναγωνισμός ήταν αρκετά μεγάλος, πήραν μέρος 180 μικροί αθλητές ηλικίας από 7 έως 12 χρονών, δίνοντας έτσι ιδιαίτερο χρώμα στην πολύ ωραία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική ομοσπονδία πάλης.

Οι μικροί παλαιστές του Α.Σ.Τρικάλων, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν 8 μετάλλια, εκ των οποίων 6 πρώτες και 2 δεύτερες θέσεις.
Η πολλά και υποσχόμενη νέα γενιά των παλαιστών, μας έδειξε πως μπορούμε να ελπίζουμε στο μέλλον σε μεγάλες διακρίσεις για το άθλημα της πάλης.

Αναλυτικά διακρίθηκαν οι: Μαρία Μότσιου, Ελένη Τρέλη, Νικόλαος Μότσιος, Άγγελος Βασδέκης, Πέτρος Τρέλης, Γεώργιος Μήτσιος, Στέφανος Βασδέκης και Ανδρέας Κλημενώβ.

Το Δ.Σ και ο προπονητής Βασίλης Μότσιος εκφράζουν τα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εύχονται καλή συνέχεια στις προπονήσεις και τους αγώνες που έρχονται.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης