Αθλητισμός

Ήττα για τον Αστέρα Τρικάλων

Χωρίς νίκη παρέμεινε ο Αστέρας Τρικάλων ο οποίος στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του βόρειου όμιλου, ηττήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό της Κομοτηνής με σκορ 51-29 από τον τοπικό Ηρόδικο.

Οι παίκτες του Γ. Χατζή μπήκαν υποψιασμένοι στο παρκέ γνωρίζοντας ότι αγωνίζονται με μία από τις δυο ομάδες (η άλλη είναι η Καβάλα), που θα διεκδικήσουν  την πρωτιά του ομίλου και την άνοδο στην Α1.  Βασιζόμενοι στην κλειστή άμυνα ζώνης, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Θράκες, πήραν και κράτησαν  προβάδισμα στο σκορ μέχρι τα μισά του β΄ 10λεπτου και παρέμειναν κοντά στο σκορ μέχρι τα μισά του γ΄ 10λεπτου.  Σ’ αυτό  το σημείο η έλλειψη βάθους στον πάγκο των Τρικαλινών, σε συνδυασμό με το ασφυκτικό πρέσιγκ και τις διαρκείς εναλλαγές των παικτών του Ηρόδικου στον αγώνα,  έγειραν τη ζυγαριά υπέρ των γηπεδούχων, που επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά επικρατώντας με το τελικό 51-29.

Παρά την ήττα, το θετικό για τον Αστέρα βρίσκεται στην εξαιρετική προσπάθεια όλων των παικτών του, που έδειξαν ότι βελτιώνονται και προσαρμόζονται  αγωνιστικά  στα δεδομένα  της φετινής σύνθεσης ανάγκης της ομάδας.

Σκορ ανά δεκάλεπτο: 7-12, 22-18, 33-22, 51-29

ΗΡΟΔΙΚΟΣ (Λεχούδης): Μιμίκος 8, Παπαδόπουλος Γ. 15, Γκατζή Χασάν 15, Τσικουρέλης 5,                                                                    Λεχούδης Γ. 6, Μπάλογλου 2, Χουσεΐν, Παπαδόπουλος Ν.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χατζής): Χατζής 17, Καλαϊτζίδης 2, Μανώλης 4, Τσίπρας 4, Λεοντάρης, Ορέστης 2

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης